Şimdi Ara

Playstation 4 download da en fazla kaç saat açık bırakılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Ttnet ile download işkence olacağı için updateler ve oyunların yüklenmesi günlerce sürecek gibi peki ps4 max kaç saat açık bırakılabilir?

• Sürekli bekleme modunda tutabilirsin. Yabancı forumlarda söylediklerine göre hiçbir sorunla karşılaşmıyorlar. Yani elektrik kesintisi veya voltaj dalgalanması sorunun yoksa rahat rahat oyunları indirir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakann.

Sürekli bekleme modunda tutabilirsin. Yabancı forumlarda söylediklerine göre hiçbir sorunla karşılaşmıyorlar. Yani elektrik kesintisi veya voltaj dalgalanması sorunun yoksa rahat rahat oyunları indirir cihaz.

indirirken elektrik kesilirse ne olur acaba
  • 3 saat, 33 dk, 33 sn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Sürekli bekleme modunda tutabilirsin. Yabancı forumlarda söylediklerine göre hiçbir sorunla karşılaşmıyorlar. Yani elektrik kesintisi veya voltaj dalgalanması sorunun yoksa rahat rahat oyunları indirir cihaz.

+1 download a tekrarmı başlıyor o zaman
  • quote:

quote:

playstation 4 kapanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

quote:

+1 download a tekrarmı başlıyor o zaman

Kaldığı yerden devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 hafta açık bıraktım. Efsaneye göre 40 gün 40 gece açık kalabildiği de söyleniyor.
  • Kuzenim hiç kapatmaz Ps3'ünü. Alt tarafı da 3-5 el Pes atar bırakır. Zaten kapatmayı da bilmez. Korkarım bir gün yanacak cihaz. Demem o ki aylarca bile açık kalabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bem 2 gun uyku modunda tuttugumu bilirim ama ötesini denemedim hic..

• Oyun indiriken makina fazla yorulmaz oyun acik olsa neysede indirme yaparken pek yuk bincegini sanmiyorum 1 ay bile acik kalabilir bence ama tabi o kadar acik kalmasi mumkun degil

• Ben ESO indirirken 1 hafta açık tutmuştum aralıksız bir şey olmamıştı
  • 2 -3 gün dinlenme modunda bıraktım ttnet sağolsun oyun indirirken.. ısınma veya başka hiçbir sorun yaşamadım
  • 2 gün uyku modunda tuttum,ara ara açıp oynadım bir sorun yaşamadım şu ana kadar...
  • dinlenme modunda daha hızlı indirme olur işiniz yoksa dinlenme moduna alın ve bazen indirmek için uzun zaman bıraktıktan sonra (oyun yüklendikten sonra)sebepsiz yere internet bağlantınız kesiliyor modemi açıp kaparsanız sorun çözülüyor
  • bir şey olmaz korkma
  • Yabancı forumlarda haftalarca bekleme modunda tutanlar vardı. Bazısı hiç kapatmayıp bekleme modunda bırakıyor güncellemeleri vs otomatik yapsın diye.
  • 1.5 yıldır tatile gittiğim dönemler hariç hep bekleme modunda duruyor PS4.
  • Nihat hatipoglunu cagirin ya

• Aha soruya gel...

Ben hiç dinlenme modu haricinde cihazı kapat seçeneğini kullanmam. Sürekli uykudadır. Güncelleme gelir falan hemen kendisi yapar indirir yavrum benim, benim gelmeme hazırlar kendini, sahip kızar sonra diye çekinir benden...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.