Şimdi Ara

LAPTOP EN FAZLA KAÇ SAAT ÇALIŞMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Hewlett-Packard markalı bir laptop var.Ben bu bilgisayardan daha önce hiç online oyun oynamadım.Oynamak istediğim oyunu sistem gereksinimlerim rahatlıkla karşılıyor.Ben hasarı en aza indirmek için masaüstü bilgisayarın usb girişli klavye ve mouse'sini takacağım.Arkadaşlar bu oyunu kaç saat oynarsam bilgisayar en az zarar görür?Yani oyun şart değil,diyelim ki internette geziyoruz,laptopun ekran kartı yanması vs.) gibi olaylarla karşılaşmamam için laptopun kaç saat çalışması gerekiyor?Maximum kaç saat çalışır demiyorum,sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam etmesi için en fazla kaç saat çalışmalı yani oynamalıyım diyorum.Masaüstü var ama sistem gereksinimleri minimum karşılıo o yüzden laptop da oynucam.Yardımlarınızı bekliyorum....

• ben laptonu 24 saat açık tuttuğumu hatırlarım laptoba birşey olacağını sanmam da bence sen kendin kaç saat kalırsam sağlıklı bir şekilde devam ederim diye düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namıdiger-golkipir -- 27 Şubat 2012; 19:21:05 >
  • laptopun özellikleri ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namıdiger-golkipir

ben laptonu 24 saat açık tuttuğumu hatırlarım laptoba birşey olacağını sanmam da bence sen kendin kaç saat kalırsam sağlıklı bir şekilde devam ederim diye düşün

Çok döğru demişsin kaç saat bil başında kalırsam sağşığım bozulmaz diye düşün ben çok bilirim 1 hafta bilgisayarımın hiç kapanmadan açık kaldığını :) hep bu online oyunlar yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: namıdiger-golkipir

ben laptonu 24 saat açık tuttuğumu hatırlarım laptoba birşey olacağını sanmam da bence sen kendin kaç saat kalırsam sağlıklı bir şekilde devam ederim diye düşün

Online oyunlara bağımlılığım yok sadece PES,NBA 2K gibi oyunları oynuyorum o da sadece haftasonu.Sağlığım bozulmaz yani. Ama laptoplar masaüstü bilgisayarlara göre daha narin olduğu için sordum.Yani ekran kartı yanması gibi sorunlardan korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalhead1 -- 27 Şubat 2012; 22:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mechanicc

laptopun özellikleri ne ?

Laptopun özellikleri:

İşlemci:İntel i3 CPU 2.27 GHZ 2266 MHZ
    Ram:2 GB
    Ekran Kartı:1 GB
    Windows7 SP2
  • elektronıkde su saat su gun demek yanlıs olur ..hıc bellı olmaz sanssızlıkdır acarsın 3-5 saaat kullanamassın sıser kasar vs ..

ben soyle soylıyım unıversıtede 1 laptop 2 masaustu vardı pc yı artık kapatalım bısı olmasın dıyerek 1-2 saat kapatırdık ..bırısı kalkar dıyerı otururdu .. gece sabahlara kadar moha allıen vs oynanır gunduz aksama kadar mangerlık oyunları aksam hep beraber fılm muzık vs .. gece uykusu gelen yatardı kalan pc lerı paylsır oyun oynamaya devam ..

hıcbısı olmadı .. ..

gıttıgı yere kadar gıder elektrık problemı ve ısı problemı olmadıgı surece bısıcık olmaz ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maksimum 30K ya kadar laptop
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim laptop'ın 2 ay kapanmadığı olmuştur... Bu cihazlar zaten stabil çalışabilecek şekilde üretiliyorlar... Fiziksel olarak bir hasar olmazsa kolay kolay bozulma olacağını sanmam...
  • az önce arkadaşlardan geldim. milattan önce bi hp laptopları var.crt monitöre bağlı.ekranı yok.sadece klavyenin oldugu kısım.klayvede bozulmuş.harici klavye mouse takmışlar(aslında daha rahat üşengeçler için) win xp yüklü.chrome da sekmeler dolu.bi yandan tivibu açık :D 7/24 açık bilgisayar.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim ama laptopun altı çok ısınıyor,bu da beni korkutuyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen-2000

Arkadaşlar teşekkür ederim ama laptopun altı çok ısınıyor,bu da beni korkutuyor. :(

Ucuz bir laptop soğutucu al yastık gibi masa lambası falanda var 40 tl gibiydi nette bulursun.Bende yeni aldım gunde 10saat civarı açık ısınma normal
  • silkroad oynadığım zamanlar 4gün açık tutmuştum sorun yoktu
  • Yaz aylarinda sogutucu kullanmani öneririm. İstedigin kadar kullan bisey olmaz ama 1-2 yil sonra termal macunu yenilemen iyi olucaktir.
  • Tamam yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
  • 1 seneden fazladır Lenolo g550 leptobumu kullanıyorm bende online oyun bağımlısıyım ve 24 saat stabil çalışıyor özelikkleri snnki ile aynı arkadaşların dediği gibi ısı problemi olmazsa bilgisayar gibi elektronik cihazlar uzun vadede problem çıkartmaz
  • ısınma sorunu çıkmazsa ortaya gönül rahatlıyla kullanırsın.
  • Kullanma tarzına bağlı.Günlerce oyun oynuyacaksan bertaraf olur.Belki tık diye birden bozulmaz ama uzun vadede illa ki çöpe gitme zamanını kısaltmış olursun.Dowland yaparım dersen bak ozaman olabilir.İndirme yapan bir bilgisayar hiç bir zaman efor harcamaz.Tabi ekranını kapıyacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

Kullanma tarzına bağlı.Günlerce oyun oynuyacaksan bertaraf olur.Belki tık diye birden bozulmaz ama uzun vadede illa ki çöpe gitme zamanını kısaltmış olursun.Dowland yaparım dersen bak ozaman olabilir.İndirme yapan bir bilgisayar hiç bir zaman efor harcamaz.Tabi ekranını kapıyacaksan.

Yok ya öyle nette 1-2 saat dolaşım çıkıyorum oyunlarımı masaüstünden oynuyorum.Artık laptopdan oyun yok.Fena ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen-2000

quote:

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

Kullanma tarzına bağlı.Günlerce oyun oynuyacaksan bertaraf olur.Belki tık diye birden bozulmaz ama uzun vadede illa ki çöpe gitme zamanını kısaltmış olursun.Dowland yaparım dersen bak ozaman olabilir.İndirme yapan bir bilgisayar hiç bir zaman efor harcamaz.Tabi ekranını kapıyacaksan.

Yok ya öyle nette 1-2 saat dolaşım çıkıyorum oyunlarımı masaüstünden oynuyorum.Artık laptopdan oyun yok.Fena ısınıyor.

Hocam neden ilginç konular açıyorsun öğrenmek istiyorum ve bunada yorum yapıcam

İstediğin kadar açık tutabilirsin hatta 1 ay hiç kapatma.

Arada windows yeniden başlatmanda fayda var cünkü ağırlaşıyor..

Sıcaklık sorununa gelince CPU aşırı ısınmıyor laptop üzerin ısınıyor sorun edecek bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 23 Haziran 2012; 23:00:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.