Arkadaşlar, araçta aradığım 1 güvenli olsun 2 az yaksın 3 ic mekân dar olmasın 4 sanayide ugrastirmasin. Arabanın hissiyatı, motorunun gücü vs umrumda değil. Bu kriterleri karşılayan hangi aracı önerirsini? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.8 milyona kadar az yakan ve uzun süre götürecek sıfır araç önerisi?
-
-
Onlarca saldiri mesajini goze alarak,
Honda jazz 1.5 hybrid elegance diyorum veya crosstar.
1370 veya 1447 tl
Cogu d segmentte standart olmayan 10 havayastigi ( 2 on, 2 on yan, 1 merkez, 2 arka yan ,2 perde )ncapten 5 yildiz, tum modern guvenlik ekipmanlari ,
Istanbul şehiriçi 4 litre ve sabirliysaniz daha dusuk yakit tuketimi
Ayrica 253nm torka sahip ve 0-100 9.4 saniye.
Cok genis ic hacim.
6 yıl garanti, orjinal japonya imalati
Sanayinin kapisindan gecmezsiniz.
Sadece bagaji biraz ufak ama bagajdan bahsetmemissiniz.
Incelemenizi oneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ekim 2024; 12:48:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Corolla cross. etliye sütlüye karışmayan, maksimum ekonomi, geniş rahat sorunsuz, teknik servisi vs güzel ulaşım aracı. tek dezavantajı Mtv, ama 1 yaşında bir model alınca zaten seneye bir alt dilime düşüveriyor, çok dert değil bence.
-
1 alt dilim dedigin 2-3 bin oynuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corollaya bakın
Dediğiniz kriterlere göre Corolla
-
Togg t10x v2 uzun menzil
Dağ başında mağarada! yaşayan için uygun değildir ama şehirde gayet güzel kullanılabilir.
Corolla mı citroen c4x mi hangisi daha cok yakar?
Corolla mı citroen c4x mi hangisi daha cok yakiyor
C4 daha çok yakar çünkü hem daha yüksek bir araç hemde hibrit değil . Corolla hibrit teknolojisi sayesinde şehir içi çok az yakıyor. Toyotalar genel olarak sorunsuz olduğu için uzun yıllar başını agritmadan kullanırsın .
C4x diyorum hocam hibrit olan?
Hafif/mild hybrid o araç, toyota gibi tam hybrid değil. sürüşte Toyota gibi elektrikli gidemiyor, ilk kalkış ve elektronik sistemlere destek olarak etkisi var.
-
Peki citroen c4x mi yoksa toyotanin hibrit olmayanlari arasinda kiyaslama yaparsak hangisi daha cok yakar.
Krall bak uzun süredir buradayım. Tmm jazz öner bir şey demiyoruz da sen yıllardır her konuya kendi aldığın aracı öneriyorsun. Bir dönem atrage öneriyordun. Belli ki hasbel kader satabildin o aracı. Yeni jazz hayırlı olsun. Şimdi sen satana kadar jazz jazz jazz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Ekim 2024; 1:2:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hybrid olmayan corolla sedan olarak var, 1.5 benzinli. C4x bir tık daha az yakar herhalde. Mtv'si de daha düşük.
Citroen'in fiyatları mantıklı, avantajlı bu aralar, yeni revize motor da uzun vadede daha güvenilir olabilir.
-
1.5TDCI Focus en mantıklısı gibi. Yalıtım ve malzeme kalitesi olarak yukarıda sayılan araçların hepsinden iyi, 8 ileri getrag şanzıman sorunsuz. Yıllık 25.000km ve üzeri km yaptığınızı varsayıyorum. En mantıklı seçenek olur km'de şehir içi 2.40TL yani 5.7 litrelerde gezinerek 300 torkun keyfiyle sürülür.
-
Ford focusun fiyat listesini anlayamadim habgi araca bakmam lazim
Motor güzel ama MPV araçların modası 10 yıl öncede kaldı sanki dost. Jazz dediğimiz araç B+ segment gibi görünse de, özünde hep B segment MPV tadında satıldı. MPV ise Japon-Çin pazarı dışında Avrupa ve ABD'de yok oldu.
-
1.5TDCI Titanium X paket olan bana göre. Bir de kış paketi eklendi mi tamamdır.
Krall bak uzun süredir buradayım. Tmm jazz öner bir şey demiyoruz da sen yıllardır her konuya kendi aldığın aracı öneriyorsun. Bir dönem atrage öneriyordun. Belli ki hasbel kader satabildin o aracı. Yeni jazz hayırlı olsun. Şimdi sen satana kadar jazz jazz jazz
|
konu sahibinin yaklaşık 2 milyon bütçesi var, jazzcımız b segmenti jazzın pimini çekip ortaya atmış yine :)
|
Eskiden de Mitsubishi Attrage önerirdin yıllar geçmiş kafa aynı kafa ..şimdi de herkese Aspirin hapı kadar Jazz kapaklamaya çalışıyorsun..Allah bol para versin de herkese Maybach tavsiye et..sen de kurtul millet de nefes alsın..ne diyeyim |
Şimdi farkettim cephe değiştirdiğini ..hey gidi günler hey..mis gibi Attrage yer uçağıydı be..bundan sonra Jazz olmamış.Citroen Ami alıp..3 milyon bütçe ile araç arayan arkadaşlara tavsiye edecektin ki..fantastik olsun..Jazz filan sıradan fani işler |
Corolla cross. etliye sütlüye karışmayan, maksimum ekonomi, geniş rahat sorunsuz, teknik servisi vs güzel ulaşım aracı. tek dezavantajı Mtv, ama 1 yaşında bir model alınca zaten seneye bir alt dilime düşüveriyor, çok dert değil bence. |
Yeni aracınız hayirlı olsun jazz gerçekten kötü bir araç değil sizinde araçlarinizi çok uzun uzun yıllar kullandığınızı biliyoruz . Bu yüzden bir japon otomobili tercih etmeniz çok mantıklı . Ama lütfen her ona şuna jazz tavsiye edip durmayın . 1.8 milyon TL bütçesi olan birine de jazz tavsiye etmeyin artık. Honda marka araç aldınız diye hondaya ortak olmadınız . Bu kadar reklamını yapmaya sizce de gerek var mı . Peki siz jazz almasaydiniz bu kadar reklamını yaparmıydınız. O yüzden yeni aracinizin tadını çıkartın bırakın kimse tercih etmesin önemli olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılaması. |
Attrage lı zamanlarında daha efendiydin ..gitgide atarlanmışsın..Al 2.el den muazzam bir Attrage özüne dön ..Jazz yaramamış sana |
Onlarca saldiri mesajini goze alarak,
Honda jazz 1.5 hybrid elegance diyorum veya crosstar. 1370 veya 1447 tl Cogu d segmentte standart olmayan 10 havayastigi ( 2 on, 2 on yan, 1 merkez, 2 arka yan ,2 perde )ncapten 5 yildiz, tum modern guvenlik ekipmanlari , Istanbul şehiriçi 4 litre ve sabirliysaniz daha dusuk yakit tuketimi Ayrica 253nm torka sahip ve 0-100 9.4 saniye. Cok genis ic hacim. 6 yıl garanti, orjinal japonya imalati Sanayinin kapisindan gecmezsiniz. Sadece bagaji biraz ufak ama bagajdan bahsetmemissiniz. Incelemenizi oneririm |
Dostum, alacağın araç kampanya ile 0 km olarak 1800'e verilen C5 Aircross 1.5 BlueHDi EAT8 Shine Bold paket. Az yakar, taş gibi motor şanzıman var. Otonom var, elektrikli, ısıtmalı koltuk var. Elalemin Çinlisi 180 beygir araba getirirken 80 beygir Corolla diyenlere bakma. |
Benzer içerikler
- en iyi d segmenti araçlar
- en iyi akü markası
- elle pasta cila elle nasıl yapılır
- ucuz klasik arabalar
- etkileyici ilan başlıkları
- lexus lbx fiyat
- bmw 420i gran coupe fiyat
- alpine araba
- passat 2022 fiyat listesi
- hyundai verna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X