Bildirim
yangın söndürme tüpü iyi marka ve dolum yer neresidir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende merak ediyorum ve İstanbul Anadolu yakasında dolum yaptırılcak yer önerisi varmıdır ? -
Türkiye deki birçok yangın sondurme tüpünün üzerinde mapeks yazıyor ben ordan dolduruyorum , bazıları onlardan alıp üzerine kendi reklamlarını yapıştırıyor ama altında mapeks olduğu yazıyor.Büyük marketlerde satılan ilk yardım çantalarının içerisindeki tüplerde mapeks.Siteye girişte ing-rusça-arapça dilleri mevcut demekki iyi bir şirket.quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Bende merak ediyorum ve İstanbul Anadolu yakasında dolum yaptırılcak yer önerisi varmıdır ?
http://www.mapeks.com.tr/
-
Ben baktım, 2yılda bir kontrol/dolum olayı var. üstünde etiket gibi bir şey var. etiketteki zamanı gelince gidip dolum kontrol ne oluyorsa bulup yaptıracağım. çok para derlerse gider yenisini alırım. arabada 1lt var. 16tl tekzende fiyatı. olmadı 2lt bile alırımquote:
Orijinalden alıntı: blacksea533
Türkiye deki birçok yangın sondurme tüpünün üzerinde mapeks yazıyor ben ordan dolduruyorum , bazıları onlardan alıp üzerine kendi reklamlarını yapıştırıyor ama altında mapeks olduğu yazıyor.Büyük marketlerde satılan ilk yardım çantalarının içerisindeki tüplerde mapeks.Siteye girişte ing-rusça-arapça dilleri mevcut demekki iyi bir şirket.
Alıntıları Göster
Böyle ufak tefek şeylerden kaçarken, malımızdan canımızdan olmayalım ya da başkasınınkinden...
-
quote:
Türkiye deki birçok yangın sondurme tüpünün üzerinde mapeks yazıyor ben ordan dolduruyorum , bazıları onlardan alıp üzerine kendi reklamlarını yapıştırıyor ama altında mapeks olduğu yazıyor.Büyük marketlerde satılan ilk yardım çantalarının içerisindeki tüplerde mapeks.Siteye girişte ing-rusça-arapça dilleri mevcut demekki iyi bir şirket.
referanslar uzun bir liste
http://www.mapeks.com.tr/referanslar.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Only Gamer
Ben baktım, 2yılda bir kontrol/dolum olayı var. üstünde etiket gibi bir şey var. etiketteki zamanı gelince gidip dolum kontrol ne oluyorsa bulup yaptıracağım. çok para derlerse gider yenisini alırım. arabada 1lt var. 16tl tekzende fiyatı. olmadı 2lt bile alırım
Böyle ufak tefek şeylerden kaçarken, malımızdan canımızdan olmayalım ya da başkasınınkinden...
sıcak hava olmasa sorun değil ama sıcak hava çok tehlikelidir araba motor zaten çok sıcak birde dış ortam sıcaklığından yolda kalan arabaları bilirsiniz sağa çekerler hep sıcakların etkisindendir
birde ıssız yerde kalıp sorun başlarsa o zaman kötü aslında 2 kilomu nedir büyük almak lazım nasıl olsa dolumda ucuza gelir
dolum ucuz olması lazım,dolum daha ıyıdır tekzen 16 tl 1 lıtre alırsın ama bakarsın içi kötü çıkar bunlar riskli iştir
-
quote:
Orijinalden alıntı: baris195
quote:
referanslar uzun bir liste
http://www.mapeks.com.tr/referanslar.htm
Antalya , trabzon , konya , mersin , ankara , eskişehir , izmir gibi yerlerdede gördüm.Site uzun süredir yenilenmiyordur , referanslarda tüpü gördüğüm birçok il yok.Referanslarda fenerbahçe ve ataşehirde mevcut.
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: yenpa
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
TSE ye göre firmalar 4 sene ücretsiz garanti vermek zorunda. Bizim kullandığımız Tüpaş yangın söndürme tüpü bu şekilde garantili ve her sene ücretsiz kontrolü yapılıyor. Alırken içindeki tozun markasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu tüplerde Alman malı Furex toz kullanılıyor. Araçlarda köpüklü cihaz kullanılması doğru değil. Çünkü araçlarda elektrikli aksam olduğu için köpüklü cihaz elektrikli ortamlarda kullanılmaz. Firma bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. Yeri Yenibosna Doğu Sanayi Sitesinde. Birçok şehirde şubeleri var.
Tüpaş Yangın Söndürme
0212 551 71 71
-
Yangın tüpleri tekrar doldurulmak üzere tasarlanmamıştır. Doldurulabilir ama yangın sırasında Allah korusun sıkıntı çıkarabilir. STCW eğitimi aldığım için biliyorum yenisini almanız çok daha doğru olur.quote:
Orijinalden alıntı: helalcarsi
Merhaba,
TSE ye göre firmalar 4 sene ücretsiz garanti vermek zorunda. Bizim kullandığımız Tüpaş yangın söndürme tüpü bu şekilde garantili ve her sene ücretsiz kontrolü yapılıyor. Alırken içindeki tozun markasına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu tüplerde Alman malı Furex toz kullanılıyor. Araçlarda köpüklü cihaz kullanılması doğru değil. Çünkü araçlarda elektrikli aksam olduğu için köpüklü cihaz elektrikli ortamlarda kullanılmaz. Firma bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz. Yeri Yenibosna Doğu Sanayi Sitesinde. Birçok şehirde şubeleri var.
Tüpaş Yangın Söndürme
0212 551 71 71
Alıntıları Göster
-
Merhaba Türkiyenin En iyi markaları sektörde 1.Hassa 2.Köse 3. Global yangın dır bir firma çok satıyor diye iyi ürün zannetmeyin bahsettiğiniz markaların sanayi bakanlığında ürün toplatma kararları var araştırın...quote:
Orijinalden alıntı: onurcandmt
Yangın tüpleri tekrar doldurulmak üzere tasarlanmamıştır. Doldurulabilir ama yangın sırasında Allah korusun sıkıntı çıkarabilir. STCW eğitimi aldığım için biliyorum yenisini almanız çok daha doğru olur.
Alıntıları Göster -
Ayrıca Furex dediğiniz toz Almanya'da değil Çinde üretilmektedir ...quote:
Yangın tüpleri tekrar doldurulmak üzere tasarlanmamıştır. Doldurulabilir ama yangın sırasında Allah korusun sıkıntı çıkarabilir. STCW eğitimi aldığım için biliyorum yenisini almanız çok daha doğru olur.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: helalcarsi
Merhaba,
Tüpaş Yangın Söndürme
0212 551 71 71
burada staj yapmıştım, tavsiye ederim ben de -
quote:
Arkadaşım git işine bilmeden yazma bari işin içinde olan biri olarak yazıyorum.Eğer doldurulmak üzere tasarlanmamış malzemeye
TSE bize Hidrostatik test yaptırıyor bunu bilen bilir KKT tüpünüzü gidin hersene doldurtun KG fiyatı 2,5 - 3,5 +KDV arası yani ucuz
Biz bu işi yapıyoruz bir tüpün ekonmik ömrü 10 Yıldır.İmal tarihinden sonra 10 yılı geçmiş tüplerinizi kullanmayınız.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
-
Basınç ayarında doluluk sorunsuz görünürken tarihi geçmiş tüplerde sorun olur mu? Teorik olarak basınça bakılsaydı son kullanma tarihi olmazdı ama yine de sormak istedim.quote:
Orijinalden alıntı: webercanquote:
Arkadaşım git işine bilmeden yazma bari işin içinde olan biri olarak yazıyorum.Eğer doldurulmak üzere tasarlanmamış malzemeye
TSE bize Hidrostatik test yaptırıyor bunu bilen bilir KKT tüpünüzü gidin hersene doldurtun KG fiyatı 2,5 - 3,5 +KDV arası yani ucuz
Biz bu işi yapıyoruz bir tüpün ekonmik ömrü 10 Yıldır.İmal tarihinden sonra 10 yılı geçmiş tüplerinizi kullanmayınız.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Alıntıları Göster
-
mantık şu olmalı araçlardaki gibi:
100bin km - 3 yıl garanti...
basınç-dolum tarihi... -
bu ülkede çinden gelen tüpe vanaya saate toza 4 yıl garanti veriliyorsa gerçekten yazık
deprem çadırının yanıpta vali tarafından tokat yiyen yangıncıları biliyoruz -
imalatçı ve toptan ve ucuz ekol yangın söndürme 5yıl garanti 6.kg abc yangın tüpü 40.tl istanbul içi ücretsiz kargoquote:
Orijinalden alıntı: geziciii
bu ülkede çinden gelen tüpe vanaya saate toza 4 yıl garanti veriliyorsa gerçekten yazık
deprem çadırının yanıpta vali tarafından tokat yiyen yangıncıları biliyoruz
http://ekolyangin.ticiz.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi free777 -- 16 Aralık 2013; 12:46:39 > -
Arkadaşlar selamlar..www.mapeks.com.tr de online destek bölümünden irtibata geçerseniz ciddi anlamda yardımcı oluyorlar.. Diğer firmalara göre bence çok daha öndeler hem ürün hem de destek olarak... Sadece tüp satışı değil eğitim ve tatbikat gibi hizmetleri de var.. Eğer benim gibi kurumsal işletmeleriniz için bir firma arıyorsanız Mapeks bence ideal.quote:
Orijinalden alıntı: free777
imalatçı ve toptan ve ucuz ekol yangın söndürme 5yıl garanti 6.kg abc yangın tüpü 40.tl istanbul içi ücretsiz kargo
http://ekolyangin.ticiz.com/
Alıntıları Göster
Blacksea533 rumuzlu arkadaşıma da teşekkür ediyorum biraz da onun sayesinde buldum bu firmayı.
-
1 lt tüpü,quote:
Orijinalden alıntı: fatihaslan82
Arkadaşlar selamlar..www.mapeks.com.tr de online destek bölümünden irtibata geçerseniz ciddi anlamda yardımcı oluyorlar.. Diğer firmalara göre bence çok daha öndeler hem ürün hem de destek olarak... Sadece tüp satışı değil eğitim ve tatbikat gibi hizmetleri de var.. Eğer benim gibi kurumsal işletmeleriniz için bir firma arıyorsanız Mapeks bence ideal.
Blacksea533 rumuzlu arkadaşıma da teşekkür ediyorum biraz da onun sayesinde buldum bu firmayı.
Alıntıları Göster
elazığda, 7,5 tl ye,
boşu verdim dolu yu aldım.
-
Yangın söndürme tüpü hakkında bilgi veya fiyat isteyen herkese yardımcı olabilirim 2006 yılından beri yangın söndürme tüpü üretimi ve ekipman satışı yapıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: derememo
1 lt tüpü,
elazığda, 7,5 tl ye,
boşu verdim dolu yu aldım.
Alıntıları Göster
www.kavasdemir.com adresinden iletişim için no alabilirsiniz
binek araçlara araçlara 1lt-2lt kkt yangın tüpü uygundur birebir değişim ve sıfır tüp olarak değişmektedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiromulus -- 15 Ocak 2014; 10:56:21 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletonurcandmt demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Arkadaşım git işine bilmeden yazma bari işin içinde olan biri olarak yazıyorum.Eğer doldurulmak üzere tasarlanmamış malzemeye TSE bize Hidrostatik test yaptırıyor bunu bilen bilir KKT tüpünüzü gidin hersene doldurtun KG fiyatı 2,5 - 3,5 +KDV arası yani ucuz Biz bu işi yapıyoruz bir tüpün ekonmik ömrü 10 Yıldır.İmal tarihinden sonra 10 yılı geçmiş tüplerinizi kullanmayınız. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN. |
Benzer içerikler
- ankara self servis oto yıkama
- renault clio 1.5 dci touch otomatik yorumlar
- devirdaim pompası bozulursa ne olur
- pembe köpük yıkama nerede ankara
- egea 1.4 yağ çubuğu seviyesi nerede olmalı
- honda hornet 750 fiyat
- mg yakıt tüketimi
- byd denza
- doblo trekking 4x4 mu
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X