< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.8 milyona kadar az yakan ve uzun süre götürecek sıfır araç önerisi? (4. sayfa)
-
-
Şehir dışıysa almayın hocam . Sabit hızlarda 1-2 lt ancak tasarruf ettirir. Ama şehir içiyse 3.5-4.5 lt arası rakibi 7-10 arası yakar.
eğer şehiriçi olsaydı yaklaşık 4.500-5.000 km de mtv ti çıkarır. Sizin durumda çıkarmaz . Sizin durumda ben olsam dizel bakardım onda da fransızlar iyidir (adblue sorunu haricinde)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda HRV 4 kriteri de sağlıyor. Advance paketi 1850 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 9 Ekim 2024; 6:33:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dizel mi kaldı ya Avrupa'da falan hep kalktı artık gelmiyorda. PSA grubu sanzuman değiştirdi diye biliyorum eski sağlam sanzuman yerine çift kavrama kullanıyor artık diye duydum.
Usturuplu salla birader..İnsanları da yanıltma Polo 351 lt Corolla Cross 433 lt..neyin 2 katı? Ateca 510 Karoq 521 lt..bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın İlaveten eşit dediğin Tiguanda da 550 lt bagaj var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 9 Ekim 2024; 21:50:9 > -
Sana yalan borcum yok kardeşim. Bak yukarda linkte attık . Önceki araçta poloydu. Sallayacak olsak arkasıda yayla gibi derdik , hiç ses almıyor , yokuşlarda uçuyor kaçıyor derdik.
https://forum.donanimhaber.com/bagaj-hacmi-yalanlari-vw-uslanmiyor--148822595
Skoda karoq
Cross
pandizot yok araçta perde var ve çıkıp arka koltuk ayak altına sığıyor . Bu perde koltukların gerisine konumlandırılmış .. Kataloğuna da bakarsan 403/525 yazar. Şehir dışı kullanacak adama dizel önerdim yukarda çıkarmaz dedim mtv yi .
Polo’da yedek lastiği çıkarırsan o litrelere ulaşırsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
perfectstranger..öyle kıvırtıp kıvırtıp abuk subuk pandizot perde masalları anlatıp..sonra da engelleyip kaçmak yok..Çok merak eden, az biraz da İngilizcesi olan..automobildimension.com a girer hangi aracın bagajı kaç lt miş bakar..Her HB ve /veya SUV araçta pandizot de perde de ne haltsa onu kaldırırsan tavana kadar yüklersin..Burada mevzu pandizot kapalı iken ki yükleme hacmidir..Verdiğin her değer palavra ötesi..Corolla Cross segmentindeki en düşük bagaj kapasitesine sahip araçtır.Polodan ancak 80 lt fazlası,Tiguan dan 100 lt den fazla bagaj eksiği vardır..Git bir elini yüzünü yıka..buralarda yorum yapmaya tövbe et..palavracı stranger seni gidi şemsi paşa pasajında sesi büzüşesi seni
-
EAT8 geliyor, Hybrid'ler çift kavrama.
BlueHDi+EAT8 için dizele her zaman girilir.
-
Cift kavrama hibrit mi olur, japonlar gibi sanzimansiz yapamiyorlar mi?
Japon'lar önce 60 beygir 80 tork 1.5 Corolla'ya adam gibi motor koysun, Çin aynı paraya 180 beygir turbo araba veriyor.
-
Ya veriyor da bakalim kac km veriyor?
''Binek araçlar için 2 yıl veya 60.000 km (hangisi önce dolarsa) yasal garanti süresine ek olarak, Türkiye’deki her yeni CHERY aracı, bakım kılavuzunda belirtilen bakım periyotlarına uyulması koşuluyla malzeme, montaj ve üretim hatalarını kapsayacak şekilde ilave 3 yıl veya 90.000 km araç garantisi alacak ve toplam 5 yıl veya 150.000 km (hangisi önce dolarsa) garanti süresine sahip olacaktır. Aracınızın teslimi sırasında size verilen Garanti ve Bakım Kılavuzunda bakım periyotları belirtilmiştir. Garanti kapsamında değiştirilen parçaların garanti kapsamı, garanti bitiş süresinin kalan süresi ile sınırlıdır.''
Kağıt üzerinde 150 bin veriyormuş.
Hindistan'da 10 yıl 1 milyon km veriyordu.
Ayıp etmiş Chery.
-
-
Çeri denince akla ancak domates gelir..Çinli araç alan adam geleceğini çöpe atmış demektir..100 km gitmeden dağılacak arabaya 2 milyon bağla..sonra navigasyon ile servis ara..Yedek parça ihtiyacı olunca gemi ile 6 ayda ancak geliyor..bir o kadar da gümrükte beklese ,1 yıl bisiklete bineceğin garanti..Çünkü ikame araç olarak ancak onu verirler..Call Center ı ara..ulaşamazsın..Diyelim ki Eskişehirde yaşıyorsun aracın bozuldu, ta Ankara ya kadar çekici parası vereceksin..Ya da oraya giden bir kamyona rica edersen belki arkaya senin aracı bağlar. Kars, Diyarbakır, Giresun ve Kastamonu'dan hiç bahsetmiyorum
Çin araçlarında motor verimsiz, hepsi yakıt içen canavar. Bir Honda nın bir Toyota nın getir götürünü bile yapamazlar..Ancak parası çok olanın başından savmak için metresine alabileceği tel maşa arabalardan daha fazla bahsetmeyeceğim.
Ertuğrul gemisine kucak açan Japonlar varken, Uygur Türklerine asimilasyon uygulayan Çin e bakılmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 11 Ekim 2024; 8:43:58 >
-
Güncel piyasada bu soruya tek cevap budur. Az daha geniş olsun diyorsan da corolla cross alırsın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mild hibrit.
Az yakiyor ama mtv yüksek gelecek sene alt dilimle farkı galiba 8 bin falan olur ne anladım. İçi dar olmasın demiş ikisinin de arka alanı dar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X