Şimdi Ara

1.8 milyona kadar az yakan ve uzun süre götürecek sıfır araç önerisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskiden de Mitsubishi Attrage önerirdin yıllar geçmiş kafa aynı kafa ..şimdi de herkese Aspirin hapı kadar Jazz kapaklamaya çalışıyorsun..Allah bol para versin de herkese Maybach tavsiye et..sen de kurtul millet de nefes alsın..ne diyeyim

• tartekin kullanıcısına yanıt

sen hala burdamısın ya merhaba nasılsın

eskiden bu arkadaşlar yerine sen sataşırdın, bir de senin diğer hesabın vardı neydi nikin mitsubashi miydi neydi.

şimdi yeni nesil çıkmış.

zaman geçiyor ama üye profili hiç değişmiyor bu forumun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ekim 2024; 19:48:2 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Attrage lı zamanlarında daha efendiydin ..gitgide atarlanmışsın..Al 2.el den muazzam bir Attrage özüne dön ..Jazz yaramamış sana 

Sense hic degismemissin ayni kaba uslup devam ediyor.

Hayirli gunler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şimdi farkettim cephe değiştirdiğini ..hey gidi günler hey..mis gibi Attrage yer uçağıydı be..bundan sonra Jazz olmamış.Citroen Ami alıp..3 milyon bütçe ile araç arayan arkadaşlara tavsiye edecektin ki..fantastik olsun..Jazz filan sıradan fani işler

Sen onu bunu birak ta, aradan 10 sene geçti hala ne isimiz var bu forumda valla 70 imize gelecegiz hala ayni mevzular donecek.

Neyse rastlastigimiza sevindim iyi bak kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ekim 2024; 19:55:33 >
  • Amca oğlum..gece karanliginda 3 kere @mitsubashi dedim mi ,katanayı kapar gelir sağolsun  

Can sıkıntısı ..emeklilik işte insan saracak adam arıyor  ama görünce dayanamadım..ota bota herşeye de jazz tavsiye edilmez ki..adam dese ki az yakan ,b sınıfı MPV arıyorum anlarım yani...Bak şimdi ben 4 silindir benzinli ,klasik otomatik şanzımanlı araç bakıyorum C SUV, olmadı crossover veya HB..ama Çinli , Korenin fakiri Ssangyong filan olmayacak..bildiğimiz güvenilir markalardan..ciddiyim tavsiye et..2000 TL civarı...Aklım KİA da dolanıyor Ceed veya XCeed ama onlarda da DCT şanzıman var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 7 Ekim 2024; 20:9:13 >
  • b+ işini görmez mi? hrv lere baksana.

şanzımanı bile yok, 253 nm torku var 9,9 0-100 hızlanması.

üstelik hybrid istanbulda 4-4.5 yakar yakmaz.

benzin motoru da 4 silindirli

güvenlik donanımı da full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 7 Ekim 2024; 20:4:56 >
  • Hoop geldim usta ..vay eski dost Tasshelhoff hürmetler..  Her Dr.Jeykl ın bir Mr.Hyde a ihtiyacı vardır

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

o zamanlarda da biliyordum çift kişilikli olduğunuzu :)

söyle tartekine hrv yi incelesin.

HRV nedense olmamış bir araba geliyor bana..mahallemde var bakıyorum pek hoşlaşamadım ..bir de o cüssede araçta 303 lt bagaj var..SUV mu çekçek mi? bu bagaj olmamış çok az..Şanzıman da e-cvt..Aslında dağ taş SUV oldu..biraz da özentiye döndü..çok takıntım yok..Honda dan araç alsam Civic tercih ederdim..biraz çok yaksa da yakışıklı araba..Honda ile ilgilisin ..yıllardır HB getirmiyorlar seneye gelir mi acaba ? o sedandan daha iyiydi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 7 Ekim 2024; 20:11:54 >

misafir geldi göremedim yazdıklarını.

e cvt meselesi tamamen yanlış anlaşılan bir husus tamamen isim benzerliği.

honda hybridlerde herhangi bir şekilde bir şanzıman yok ne kayış ne kasnak ne tork konvertörü hiç bir şey.

elektrik motorları şanzıman taklidi yapıyor ve sadece 80-120 arası kalıcı bir baskı balata aracılığı ile benzin motoru tekerleklere bağlanıyor.

geri kalan tüm süratlerde elektrik motorunda gidiyorsun.

bagaja bir şey diyemem ama bahanesi var bagajda piller var sonuçta.

hiç sürmediysen bir dene toyotanın hybridleri ile alakası yok.

Açıklama için teşekkürler..inceleyeceğim

• zotacing kullanıcısına yanıt

Hocam yeni titanium x var bir de normal titanium x var aralarinda 200bin tl fark var. İkisi arasındaki fark nedir tam anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Corolla cross 3.madde genişlik hariç dediklerinizin hepsini karşılar ortalama 5.0 lt civarı, yıllarca bozulmayacak bir motor , trigger, çok uzun ömürlü disk ve balatalar , 10 yıl garantili hybrid aküsü.

Genişlik konusunda arka koltuklar dar ama bagaj geniş . Ben olsam Peugeot ,Citroen Opel 1.2 motorundan uzak dururdum . Ha dizel konusunda Fransızlar en iyisidir , dizelde japondan uzak dururum yada 1.6 lok 180 bg ile gelseydi bu araçlar o zaman gözüm kapalı alabilirdim.
    Hayırlı olsun şimdiden ne alacaksanız .

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt

Hocam 1.8 motor vergisi yüksek kullandığım yer zaten sehir sayılmaz hibritin bana cok bir getirisi olmuyor

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Bagaj geniş mi? 400 lt

• Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

Polo 290 lt civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Polo’nun yaklaşık 2 katı olduğunu söyleyebilirim. 2 orta bavul 2 kabin içi bavul 2 büyük sırt çantası sığıyor. Pandizot olmadığı için tavan kadar yükleme yapılabiliyor. Bilgileri incelerseniz 2 farklı bagaj hacmi göreceksiniz.

Arka yaşam alanı dar örneğin . Arabayı objektif olarak anlatmaya çalıyorum. Ateca , karoq bunlardan bagaj hacmi fazladır , TİGUAN ile aşağı yukarı aynıdır. Sportage , Tucson Dan küçüktür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.