Peki hocam madem ford focus bahsettiginiz kadar iyi neden millet focus degil de corolla öneriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.8 milyona kadar az yakan ve uzun süre götürecek sıfır araç önerisi? (2. sayfa)
-
-
Corolla ömür boyu arıza yapmıyor, bozulmuyormuş ondan. 250 sene sonra senin torununun torunu bile binebilirmiş ondan.
-
Evet mpv lerin modasi gecti, piyasa da jazz dan baska aklima gelmiyor zaten 500l belki.
Hicbir zaman modaya uygun davranan biri olmadim, bence bu fiyata motor ve donanima su an en optimal araba jazz.
Disi b segment, ici c segment, donanim, ozellikle guvenlik donanimi c+
Hep optimal yani f/p arabalari tercih ettim bakalim bir sonraki ne olacak.
Mesajiniz icin tesekkur ederim, attrage zamaninda da yazismistik sizinle .
Hayirli gunler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır ateca nasıldır 1780 civarında 1.5 act dsg tasarruflu bir motor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
konu sahibinin yaklaşık 2 milyon bütçesi var, jazzcımız b segmenti jazzın pimini çekip ortaya atmış yine :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 beygir 80 tork Corolla'yı kim ne yapsın?
Sağır oluyor Corolla'ya binenler. Yokuşlardan sonra geçici işitme kaybı yaşıyorlar.
Hemde direkt enjeksiyon.
Dostum, alacağın araç kampanya ile 0 km olarak 1800'e verilen C5 Aircross 1.5 BlueHDi EAT8 Shine Bold paket.
Az yakar, taş gibi motor şanzıman var. Otonom var, elektrikli, ısıtmalı koltuk var.
Elalemin Çinlisi 180 beygir araba getirirken 80 beygir Corolla diyenlere bakma.
İç genişliği yetiyorsa toyota ch-r.
Konu sahibi az yaksın ve sanayide ugrastirmayan bir araç olsun dediği için Corolla önerdim . Yoksa bende corollaya çok bayılmıyorum
Yeni aracınız hayirlı olsun jazz gerçekten kötü bir araç değil sizinde araçlarinizi çok uzun uzun yıllar kullandığınızı biliyoruz . Bu yüzden bir japon otomobili tercih etmeniz çok mantıklı . Ama lütfen her ona şuna jazz tavsiye edip durmayın . 1.8 milyon TL bütçesi olan birine de jazz tavsiye etmeyin artık. Honda marka araç aldınız diye hondaya ortak olmadınız . Bu kadar reklamını yapmaya sizce de gerek var mı . Peki siz jazz almasaydiniz bu kadar reklamını yaparmıydınız. O yüzden yeni aracinizin tadını çıkartın bırakın kimse tercih etmesin önemli olan sizin ihtiyaçlarınızı karşılaması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 6 Ekim 2024; 16:45:20 >
Arkadasin 1.8 milyonu var diye 1.799 lirasini harcamasi mi gerekiyor bu nasil sacma mantıktır.
Sanayiye ugramayayim diyen adama vag ve psa arac öneriyorlar onlara gikiniz cikmiyor ne hikmetse?
Konu sahibi bir sey dememisken bu tepki gosteren arkadaslara ne oluyor anlamiyorum.
Valla istediginiz kadar rahatsiz olabilirsiniz yazdiklarimdan ben alakasiz bir sey yazdigimi dusunmuyorum.
Begenmiyorsaniz okumayin kardesim kimseyi zorlamiyoruz.
Artik jazz yazmaya da gerek yok j harfi yazsak anlasmis gibi saldirmaya basliyorsunuz.
Alisigim ben bu gereksiz tepkilere
Hayirli gunler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Ekim 2024; 16:50:1 >
C5 c4'ten az mı yakıyor peki?
Hocam shine bold 1925 fiyatı 1800 e shine belki verebilirler
Varsa 1800 e shine bold bilgi verirseniz bakalım bizde
Evet. Dizel motor. Koklayarak gidiyor.
Jazz'ın fotolarını isteriz.
Epeydir görmüyorum çünkü. Satışları çok düştü 2000'lere göre.
Eylül 15 te aldım bu fiyatı, Samsun daki bayiye sormuştum galiba.
Hocam ekimde zam geldi
Tesla Model Y. O paraya 800 litre bagaj hacmi verebilen bir tane daha araba yok. 2023 yılının dünyada en çok satan otomobili. Fosil yakıtlılardan bile çok sattı.
TDI varken elektriği kim ne yapsın.
Lexus lbx
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X