Şimdi Ara

15. yıl şerefine '1 YILLIK ZONE ALARM PRO' 24 saat içinde indirmek kaydıyla BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giveawayoftheday sitesinde bir arkadaş , yayıncısının 15. kuruluş yılı şerefine "Zone Alarm" programının 24 saatliğine bedava indirilebildiğini yazmış.
    Programı ben tanımıyorum. Bir firewall programı imiş. İlgilenen arkadaşlar için linkler aşağıda.

Saygılarımla.

Kısa bilgi:

quote:

Check Point® Software Technologies Ltd. (Nasdaq: CHKP), the worldwide leader in securing the Internet, today announced that in celebration of the company's 15th anniversary and the anniversary of the ZoneAlarm firewall, it will offer Check Point ZoneAlarm® Pro 2009 free for 24 hours to consumers. The promotion begins on Tuesday, Nov. 18, 2008 at 6 a.m. PST and lasts until 6 a.m. PST on Wednesday, Nov. 19. To participate in or learn more about the promotion, please visitwww.zonealarm.com/only24hours.

Haberin devamı :
    http://download.zonealarm.com/bin/free/pressReleases/2008/pr_9.html

İndirme sayfası :
    http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 19 Kasım 2008; 0:53:00 >

• bilgi için teşekkürler, hemen indiriyorum

• 24 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: nman

24 saat

Sabah 06:00 ya kadar güvendeyiz ve içimiz rahat uyucaz.

Şaka bir yana o öyle değildir! bence sürekli kullanabileceğimiz lisanslı pro sürümü veriyorlardır.
    Yıllardır, ücretsiz sağlam bir firewall ı olan ve takdir edilen Zonealarm, antivirüs+gerçek zamanlı virüs konusunda aynı başarıyı gösteremezken free versiyondan tek farkı antivirüs+gerçek zamanlı virüs korumasının da beraberinde olması.
    Ben beleş pro baldan tatlıdır ayağına indiriyorum bakalım hayırlısı.

• The promotion begins on Tuesday, Nov. 18, 2008 at 6 a.m. PST and lasts until 6 a.m. PST on Wednesday, Nov. 19

Promosyon 18 Kasım 2008 Salı saat 06:00'da başlayacak ve 19 Kasım 2008 Çarşamba saat 06:00'a kadar sürecek.

Bu promosyona katılım süresi. Promosyon ürününün geçerlilik süresi bir yıldır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

quote:

Orjinalden alıntı: nman

24 saat

Sabah 06:00 ya kadar güvendeyiz ve içimiz rahat uyucaz.

Şaka bir yana o öyle değildir! bence sürekli kullanabileceğimiz lisanslı pro sürümü veriyorlardır.
    Yıllardır, ücretsiz sağlam bir firewall ı olan ve takdir edilen Zonealarm, antivirüs+gerçek zamanlı virüs konusunda aynı başarıyı gösteremezken free versiyondan tek farkı antivirüs+gerçek zamanlı virüs korumasının da beraberinde olması.
    Ben beleş pro baldan tatlıdır ayağına indiriyorum bakalım hayırlısı.

takdire değer bir program değil bilgisayarı çok kasıyor.hiçbir zaman sevemedim şu Zone Alarm'ı.

• zone alarm dünyanın 1 numaralı güvenlik duvarı yazılımıdır bu benim görüşüm
    buda all internet security adlı sitenin görüşü ne hikmetse birçok güvenlik siteside aynı görüşte

uzun lafın kısası en iyi yazılımlar için kaliteli donanımlara ihtiyaç duymanız kadar doğal yok
    crysis de çok sistem kaynağı tüketiyor eleştirisine mağruz kaldı fakat grafiklerine denilcek laf yok

öte yandan bu fırsattan bende yararlandım arayüzü değişmiş daha bir kullanıcı dostu olmuş

sistemim: amd 5000+ , 2gb ddr2 800 mhz ram, 750gb sata2 hdd (kaliteli donanım derken bu sistem fazlasıyla yetiyor belirtmek isterim)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

zone alarm dünyanın 1 numaralı güvenlik duvarı yazılımıdır bu benim görüşüm
    buda all internet security adlı sitenin görüşü ne hikmetse birçok güvenlik siteside aynı görüşte

uzun lafın kısası en iyi yazılımlar için kaliteli donanımlara ihtiyaç duymanız kadar doğal yok
    crysis de çok sistem kaynağı tüketiyor eleştirisine mağruz kaldı fakat grafiklerine denilcek laf yok

öte yandan bu fırsattan bende yararlandım arayüzü değişmiş daha bir kullanıcı dostu olmuş

sistemim: amd 5000+ , 2gb ddr2 800 mhz ram, 750gb sata2 hdd (kaliteli donanım derken bu sistem fazlasıyla yetiyor belirtmek isterim)

oyun eğlence amaçlıdır dolayısıyla gülü seven dikenine katlanır çok alakasız bir kıyas olmuş,oyuncuların istediği şeylerdir zaten bunlar.en gerçekçi grafikler ve en az sistem ihtiyacı yani iyi bir optimizasyon.oyunların kasmasına bir şey demem sistem kaynaklarını daha az sömürmesi bir oyuncunun ve yine -her türlü yazılım için konuşuyorum- bir bilgisayar kullanıcısın isteyeceği en son şeydir.

zone alarm konusuna gelecek olursak o sizin fikriniz,sizin sisteminiz.ben deneyimlerime göre yorum yaparım sitelere göre değil. ona bakarsanız avira da 1 numara, kaspersky da 1 numara hatta 10 numara. chip dergisinin öve öve göklere çıkardığı yazılımlar da vardır.bir programın sistemi minimum düzeyde kullanması o program için büyük bir +dır.programlarla ilgili açıklamalarda bazı programlarda bu özellik olarak da gösterilir.herkesin bilgisayarını zırt pırt yenileyecek parası olmayabilir,olsa da istemeyebilir.en basitinden 2 pdf okuyucu adobe reader ve foxit reader bunların bir ara üye mesajlarında adobe çok ram kullanıyor,foxit çok daha hızlı gibi ibareler yer alıyordu,düşünün üstelik bir güvenlik yazılımı kadar sürekli sistemde kullanılmayacak belki de.şu an için bir şey diyemem çünkü adamlar bir yazılımın ağır olduğunu ve tercihlerin sistem dostu yazılımlara kaydığını görünce yeni bir sürüm çıkarıp bu yönde iyileştirmeler yapabilir o yüzden adobe reader'ın yeni sürümü hakkında yorum yapamayacağım.

sözün özü bilgisayar kullanıcıların en son isteyeceği şey kullandıkları yazılımlarının bilgisayarlarını tospağalaştırmasıdır, antivirüs programlarının sürekli arkada çalışmakta oluğunu düşünecek olursak sistemi tasarruflu kullanmaları bir diğer önemli unsurdur.Zone Alarm'ı tam güvenlik için denediğimde bilgisayarımın komutları daha geç yerine getirdiğini fark ettim ertesi gün sildim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

Orjinalden alıntı: orcnd

zone alarm dünyanın 1 numaralı güvenlik duvarı yazılımıdır bu benim görüşüm

oyun eğlence amaçlıdır dolayısıyla gülü seven dikenine katlanır çok alakasız bir kıyas olmuş,oyuncuların istediği şeylerdir zaten bunlar.en gerçekçi grafikler ve en az sistem ihtiyacı yani iyi bir optimizasyon.oyunların kasmasına bir şey demem sistem kaynaklarını daha az sömürmesi bir oyuncunun ve yine -her türlü yazılım için konuşuyorum- bir bilgisayar kullanıcısın isteyeceği en son şeydir.

zone alarm konusuna gelecek olursak o sizin fikriniz,sizin sisteminiz.ben deneyimlerime göre yorum yaparım sitelere göre değil. ona bakarsanız avira da 1 numara, kaspersky da 1 numara hatta 10 numara. chip dergisinin öve öve göklere çıkardığı yazılımlar da vardır.bir programın sistemi minimum düzeyde kullanması o program için büyük bir +dır.programlarla ilgili açıklamalarda bazı programlarda bu özellik olarak da gösterilir.herkesin bilgisayarını zırt pırt yenileyecek parası olmayabilir,olsa da istemeyebilir.en basitinden 2 pdf okuyucu adobe reader ve foxit reader bunların bir ara üye mesajlarında adobe çok ram kullanıyor,foxit çok daha hızlı gibi ibareler yer alıyordu,düşünün üstelik bir güvenlik yazılımı kadar sürekli sistemde kullanılmayacak belki de.şu an için bir şey diyemem çünkü adamlar bir yazılımın ağır olduğunu ve tercihlerin sistem dostu yazılımlara kaydığını görünce yeni bir sürüm çıkarıp bu yönde iyileştirmeler yapabilir o yüzden adobe reader'ın yeni sürümü hakkında yorum yapamayacağım.

sözün özü bilgisayar kullanıcıların en son isteyeceği şey kullandıkları yazılımlarının bilgisayarlarını tospağalaştırmasıdır, antivirüs programlarının sürekli arkada çalışmakta oluğunu düşünecek olursak sistemi tasarruflu kullanmaları bir diğer önemli unsurdur.Zone Alarm'ı tam güvenlik için denediğimde bilgisayarımın komutları daha geç yerine getirdiğini fark ettim ertesi gün sildim.

bende kendi deneyimlerimi kaynak alarak yazdım zaten verdiğim link yalnız olmadığım anlamında birşeydi sadece
    zone alarm tarama yapmadığı zamanlarda sistemimde nerdeyse hiç sayılabilecek miktarsa sistem kaynağı tüketiyor

15. yıl şerefine '1 YILLIK ZONE ALARM PRO' 24 saat içinde indirmek kaydıyla BEDAVA

• tek exe o ise iyi demekki iyileştirme yapmışlar. bu sendeki ZoneAlarm Internet Security Suite değil galiba benim kullandığım buydu hiç de sistem dostu olduğu söyleyemeyeceğim. AVAST 4.8 PRO
  • tek bir exe den oluşuyor fakat tarama yaparken ayrı bir exe açıyor fakat idle iken tek bir exe
  • 64 bit desteklemiyor sanırım.
  • yetişemedim sanırım girdim free lisans has expired yazıyo koca koca.

sağlık olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 21 Kasım 2008; 0:37:49 >
  • yetişemedim bende daha yeni gördüm

neyse ..
    saglik olsun
  • teşekkürler,faydalandık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.