Şimdi Ara

kaspersky açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaspersky kurdum eski versiyonları olmadı
    2009 kurdum o da kuruldu fakat başlattan veya program filesdan açamıyorum
    program hiçbir şekilde açılmıyor
    cccleaner da kurulu açılıyor 2 saniye sonra kapanıyor
    sorun ne olabilir çözümü nedir
    teşekkürler

• aynı şey bendede var maalesef çözüm bulunursa lütfen bildirin
  • bendede açılmıyo ccleanner de 2 saniyede kapanıyo bi çare bulun arkdaşlar
  • aynı sorunu bende yaşıyordum format bile çözüm olmuyordu yedeklere,driverlara kadar bulaşmış nasıl bir virüsse bende linüx kurdum başka çözüm yok gibi :-/
  • Virüs başka birşey değil sorununuz.
  • bendede vardı öyle bir virüs.Çoğu antivirüse tıklıyorum işlemlerden bakınca çalışıyor gözüküyordu fakat açılmıyordu.Bende format atınca sorun kalmadı.

Bunu söylemek istemezdim fakat format at
  • güvenli kipte bilgisayarı tarattırmayı denedinizmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows uygulamaları açılmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Antivirus yüklenmiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amvo ve benzeri virüsler varken kaspersky kurmaya çalışırsanız sürekli sorun yaşarsınız.

hard diskiniz c: ve d: diye ikiye bölmüş ve yedekleri d: ye atmışsanız windows kursanızda bir işe yaramaz.

silmediğiniz diskteki virüsler daha ilk açılışta tekrar c: ye bulaşacaktır.

ayrıca harddsikinizi başka bir ortama yedek alıpta windows kurulumundan sonra tekrar bilgisayara yüklerseniz virüsler tekrar aktif olacaktır.

bu işin çözümü şudur.

harddiske komple format atın (bölmüşseniz, hem C: hem D: ye )

windows kurulur kurulmaz kaspersky yükleyin güncelleyin, eğer yedeğe aldığınız dosyalar varsa bu kurulumdan sonra tekrar bilgisayara yükleyebilirsiniz. yedeklerde virüs varsa bile kaspersky kurduğunuz için temizleyecektir.
  • bakın bndeki de aynı sorun gibi ama kaspersky 07 var acıyorum acılıyor deneme sürümünü etknleştir demeden gidiyor görev yöneticisinden bakkıyorum bi virüs onu kapatıyor bu na eminim bnm virüs d de her klasörün içine o klasörün adıyla klassör oluşturuyor perfect xp yüklü simgeler değişik ama o normal xp deki gibi klasör oluşturuyor nolurrr yardımmm...

kaspersky açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

aynı sorunu bende yaşıyordum format bile çözüm olmuyordu yedeklere,driverlara kadar bulaşmış nasıl bir virüsse bende linüx kurdum başka çözüm yok gibi :-/
    Baska çocuk bulabildinizmi laptop da windows 10 yuklu uzun suredir kasper sky kullaniyorum lisansli problem yoktu ama iki gundur acilis ekraninda kaliyor sistem geri yukleme yaptigimda resimdeki gibi uyari verdi windows defender da kapadim yine acilmadi kaspersky ne yapmam gerekir

kaspersky açılmıyor

kaspersky açılmıyor

kaspersky açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi çözüm bulabildim mi hatırlayamıyorum 8 yıl öncenin mevzusu idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Vallahi çözüm bulabildim mi hatırlayamıyorum 8 yıl öncenin mevzusu idi
    tabi uzun zaman olmuş fakat benim başıma geldi çözüm bulamıyorum çok da anlamıyorum bu işlerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.