Bildirim
kaspersky açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı şey bendede var maalesef çözüm bulunursa lütfen bildirin -
bendede açılmıyo ccleanner de 2 saniyede kapanıyo bi çare bulun arkdaşlar -
aynı sorunu bende yaşıyordum format bile çözüm olmuyordu yedeklere,driverlara kadar bulaşmış nasıl bir virüsse bende linüx kurdum başka çözüm yok gibi :-/ -
Virüs başka birşey değil sorununuz. -
bendede vardı öyle bir virüs.Çoğu antivirüse tıklıyorum işlemlerden bakınca çalışıyor gözüküyordu fakat açılmıyordu.Bende format atınca sorun kalmadı.
Bunu söylemek istemezdim fakat format at -
güvenli kipte bilgisayarı tarattırmayı denedinizmi? -
amvo ve benzeri virüsler varken kaspersky kurmaya çalışırsanız sürekli sorun yaşarsınız.
hard diskiniz c: ve d: diye ikiye bölmüş ve yedekleri d: ye atmışsanız windows kursanızda bir işe yaramaz.
silmediğiniz diskteki virüsler daha ilk açılışta tekrar c: ye bulaşacaktır.
ayrıca harddsikinizi başka bir ortama yedek alıpta windows kurulumundan sonra tekrar bilgisayara yüklerseniz virüsler tekrar aktif olacaktır.
bu işin çözümü şudur.
harddiske komple format atın (bölmüşseniz, hem C: hem D: ye )
windows kurulur kurulmaz kaspersky yükleyin güncelleyin, eğer yedeğe aldığınız dosyalar varsa bu kurulumdan sonra tekrar bilgisayara yükleyebilirsiniz. yedeklerde virüs varsa bile kaspersky kurduğunuz için temizleyecektir. -
bakın bndeki de aynı sorun gibi ama kaspersky 07 var acıyorum acılıyor deneme sürümünü etknleştir demeden gidiyor görev yöneticisinden bakkıyorum bi virüs onu kapatıyor bu na eminim bnm virüs d de her klasörün içine o klasörün adıyla klassör oluşturuyor perfect xp yüklü simgeler değişik ama o normal xp deki gibi klasör oluşturuyor nolurrr yardımmm...
-
-
Vallahi çözüm bulabildim mi hatırlayamıyorum 8 yıl öncenin mevzusu idi -
tabi uzun zaman olmuş fakat benim başıma geldi çözüm bulamıyorum çok da anlamıyorum bu işlerdenquote:
Orijinalden alıntı: acht und zwanzig
Vallahi çözüm bulabildim mi hatırlayamıyorum 8 yıl öncenin mevzusu idi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X