Şimdi Ara

Dosya açınca explorer.exe hatası alıyorum yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze mrb foruma yeni üye oldum ve ne kadar cok sey kacırdıgımın farkına vardım...

benim sorunum c:\windows\explorer.exe hatası herhangi bi dosya actıgımda bu hatayı alıyorum işlem yaptıgımdada oda işliyor yardımınız için şimdiden tşkkür ederim

hatanın resmide burada

• bilgisayarında antivirüs gözükmüyo. virüsten yapabilir. antivirüs yükleyip komple taramanı tavsiye ederim
  • Combofix'i indir ve aç sana birkaç soru sorarsa evet de geç . Virüs programın varsa'ki yok gözüküyor varsa kapat virüs olarak algılaya biliyor .
  • Tahminim virüs olduğu yönünde explorer.exe de çalıştırılabilir bir uygulama olduğundan exe nin çalışmasını engelliyor olabilir
  • nod32 yukledım AutoRun.FakeAlert.m solucan(rdl50e2.tmp) ve turuva atı türevi(decr_step2.bin) buldu ama silemior explorer actıgım gibi cıkıor kapayınca bi dk ekran gidiyor sonra geri gelior ama kısayollar filan gitmiş oluor silmek için kullanabileceğim program var mı önerdiğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glyvenol -- 6 Mayıs 2009; 15:59:02 >
  • pc ye bi vürüs prograı kurark tara oda olamsa bide görev yöneticinsen işlemlerden explorer.exe sonlardır sonra uygulamar bölümüne gel orda yeni göreve gir c: enter yap sonra gene klasörlere bi gir çık bakalım gene öyle yapacakmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Combofix'i indir ve aç sana birkaç soru sorarsa evet de geç . Virüs programın varsa'ki yok gözüküyor varsa kapat virüs olarak algılaya biliyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepidi

pc ye bi vürüs prograı kurark tara oda olamsa bide görev yöneticinsen işlemlerden explorer.exe sonlardır sonra uygulamar bölümüne gel orda yeni göreve gir c: enter yap sonra gene klasörlere bi gir çık bakalım gene öyle yapacakmı...

denedim yine aynı şey oluor...

NTUSER.DAT adında bi dosyaya goturuor o da silinmior

yine yapıor delirecem

combofix i denicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glyvenol -- 6 Mayıs 2009; 16:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: glyvenol

quote:

Orjinalden alıntı: sepidi

pc ye bi vürüs prograı kurark tara oda olamsa bide görev yöneticinsen işlemlerden explorer.exe sonlardır sonra uygulamar bölümüne gel orda yeni göreve gir c: enter yap sonra gene klasörlere bi gir çık bakalım gene öyle yapacakmı...

denedim yine aynı şey oluor...

NTUSER.DAT adında bi dosyaya goturuor o da silinmior

yine yapıor delirecem

combofix i denicem...

COMBOFİX'İ Yeni NTUSER Dosyalarını koyuyor yerine . Oturum dosyalarını güncelliyor . Özellikle NTUSER.DAT

• denedim sıyah ekrandan baya bi cıktı sonra dwm etti mavi si cıktı sonra stage 50 ye kadar gitti kilitlendi şimdi masaüstü yoq formatta atamıom içinde önemli dosyalar var güvenli kipi denicem yardımlarınız için teskkur ederim ilk bana geldi sanırım bu virus tarzı şey :) başka bi yöntem ne olabilir ?
  • Arkadaşım kitlenmiyor hiçbirşeyi elleme sabırlı olsana ya . Devam edecek ve pc'kendini açıp kapatacak biraz beklesena hh aahhhhh .
  • artık cok gec güvenli kiptede siyah ekran seklınde dondu kaldı artık yarın format atacam gibi duruo :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: glyvenol

artık cok gec güvenli kiptede siyah ekran seklınde dondu kaldı artık yarın format atacam gibi duruo :(

Ah işte beklemez isen öyle olur . Neyse format at bakalım .
  • peki ağdan filan acmaya calıssam bilgisayarı virus yayılırmı yada ağdaki baska bi bilgisayardan o dosyayı deiştirsem olabiletesi var mı :D
  • Bukadar zahmet'e girene kadar format'ta atabilirdin . O Yüzden daha fazlasına girme format'ı at bitir bu işi burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.