Şimdi Ara

Laptop Mouse İmleci Yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
55.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, arkadaşımın laptopunda birden mouse imleci kaybolmuş ve hiçbir şekilde çıkmıyor. Sebebi, çözümü vs var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptopta Fare İmleci Görmüyorsanız Ne Yapmalısınız?

Laptopun fare imleci kaybolduğunda veya görünmediğinde, çeşitli nedenler söz konusu olabilir. Sorunu çözmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Harici bir fare bağlayın: Fare imlecinin görünmemesi, touchpad'te bir sorun olabileceğini gösterir. Harici bir fare bağlayarak sorunun kaynağını tespit edebilirsiniz.
    • Touchpad'i etkinleştirin: Touchpad yanlışlıkla devre dışı bırakılmış olabilir. Touchpad'i etkinleştirmek için F1-F12 tuşlarından birine basarak Fn + F tuş kombinasyonunu kullanın.
    • Aygıt Yöneticisi'ni kontrol edin: Aygıt Yöneticisi'ni açın ve "Fareler ve diğer işaretleme aygıtları" bölümünü genişletin. Fare aygıtının devre dışı bırakılıp bırakılmadığını kontrol edin.
    • Sürücüleri güncelleyin: Fare sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Güncel olmayan sürücüler, fare imlecinin görünmemesine neden olabilir.
    • Bilgisayarı yeniden başlatın: Bilgisayarınızı yeniden başlatmak, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Antivirüs yazılımını kontrol edin: Antivirüs yazılımı bazen fare hareketini engelleyen hatalar oluşturabilir. Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Windows'u Sıfırlayın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu, işletim sistemini varsayılan ayarlarına geri yükleyecektir.

Fare imleciniz hala görünmüyorsa, donanım sorunları olabilir. Bir donanım teknisyeninden yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurur34

Arkadaşlar, arkadaşımın laptopunda birden mouse imleci kaybolmuş ve hiçbir şekilde çıkmıyor. Sebebi, çözümü vs var mıdır?

bi ara bendede oldu kendiliğinden düzeldi. Bekleyeceksin.
  • denetim massından fare ye gir sonra işaretçiler e oradan altta hangi imleci kullanıcağını seç sonra uygula de ve tamama bas
  • Şimdii:

Soru 1: Arkadaşın fare imlecini hiç değiştirdi mi ?

Soru 2:Hiç bilgisayarın dolunca diskte yer açmaya çalıştın mı ?

eğer bunlara evet diyorsan Mouse imleci değiştirmek için bir kurulum yapılıyor ve birsürü dosya geliyor.

Sen de bilmeden kurulumda oluşan dosyaları yanlışlıkla silmiş olabilirsin.
    Eğer böyle bişey olduysa şimdi çözüme geçelim:
    Denetim masası/Donanım ve ses/Fare resmine sağ tıklayın/Fare ayarları/İşaretçiler diyince bir hata gelicek bu hataların hepsinde tamam'a tıklayın. sonra da eski mouse unuza dönün.Ve mouse görünecektir.

• Hokkabaz06 kullanıcısına yanıt
    Ben sorunun cevabını buldum benim mesajıma bak ordan çözersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.