merhaba, köyde sabit internet olmadığından cep telefonundaki interneti kullanarak uydu alıcısı için interneti kullanmak istedim venüs v7 telefonu modem olarak kullanmak için internet paylaşımı yapmak istedim , vestel venüs v7 model bu telefonda diğer samsung da ki gibi internet paylaşımı yapamıyorum hot spot oluşturmam vs gerekiyor resimdeki ayarlara kadar geliyorum, youtube da video da gördüm bende telefonda o menüye geldiğimde kablosuz hot spot kurulumu yap seçeneği çıkmıyor o bölüm çıka kurulumu yapıcam ama çıkmıyor , aynen koyduğum resimdeki gibi menü , anlamadım gitti kablosuz hot spot kurulumu yap seçeneği yok , ne yapmam gerekir bir türlü vestel venüs v7 telefondan internet paylaşımını açamadım !
windows 10 da adobe reader yerine ne kullanabilirim ?
adobe reader bilindiği gibi sona erdi ve bir internet sayfası var onu adobe reader ile açıyordu şimdi bu eklenti pasif olduğu için pc den kaldırdım wın 10 kullanıyorum wın 10 mağazadan yada internetten ücretsiz olarak ne indirip kullanabilirim ?
43 inç de PPI1700 İLE PPI1500 FARKI ?
merhaba arkadaşlar, 43 inç olarak phlıps 43PUS7505 model tv yi almayı düşünüyordum ancak 43PUS7805 modelinde olduğunu ve iki model arsında genel olarak gördüğüm 3 fark var 7805 modelde sesli komut ve ambihiliht var ve ppı hızı daha yüksek 1700 olarak geçiyor benim için ambhiliht ve sesli komut özelliği çok önemli değil ama ppı özelliği ekranda sanırım piksel yoğunluğu oluyor piksel bu açıdan 1700 ppı ile 1500 ppı arasında çok fark varmıdır ?
huwai P SMART 2019 2 sorun ?
|
|
samsung galaxyS4 WİFİ sorunu
|
periscope canlı yayında adres gizleme ?
|
instagram da canlı yayın ?
|
phılıps 4K TV ler hak.
|
|
Pıoneer VSX 921 , JBL es25c center, Magnat Monitor Supreme 1002 Kule, surround lar pioneer cs-585 , JBL 38 cm Bas, |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 638
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 11.166 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware