8 ayda sıfırdan Türkiye 1.liğine (2. sayfa)
-
-
3.sinifim su an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi ünidesiniz hangi bölüm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilkent ee
Hocam ordan mezun bir adamla konuştum geçenlerden 2. Senesinde 3k dolar alıyormuş sıralamanda iyiymiş ayrıca.
Daha fazlasını reddeden tanıdıklarım da var, iyi kazanan cok evet. Ozellikle ml filan donenler iyi para sayiyo bizden cikanlarda
-
Aq ben 5k hedeflemiştim, nerden buluyonuz bu özgüveni. Bari ilk 100 falan ders insan 1.lik ne. Ayt matta 1 yanlış fazla yapsan Allaha kavuşuyon ztn
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günde 48 saat çalışırsan olabilir
8 ay sonra derece yapıp bizi zortlatsa çok komik olmaz mıydı
Olmazdı.var mı başka sorun?
Ulan aw celal hocayla ne gibi derdim olabilir şaka yapıyorum ağlıyorsun hemen olmaz böyle .d puhahaha
Ben de şaka yaptım zaten hocam
Belli
-
Aga öyle bir şey yok ya. Bu yüzden DL’den de ML’den de soğudum. ctis mezunu senior backendcinin bilkent mezunu doktoralı data scientistten daha çok kazanabileceğini öğrendim. Ben arada doktor hemşire gibi bir fark var sanıyordum. Üstelik hiyerarşik açıcıdan da datacılar sıkıntılıymış, backendcilere rapor veriyormuş. teknokentteki firmalarda CTO olan “bilkent cs” mezunu iki kişi de aynı şeyi dedi. Belki durum abd’de farklıdır da. Kaç kişi google’a data scientist olarak gidebilecek ki 1-2 kişi üzerinden konuşmak mantıklı değil.
bir de şu söylendi. “Ha ama bu işin "prestiji" sıfır bence. Yani eninde sonunda hepimiz ameleyiz, elimizle ürün oluşturuyoruz. Şirkete tonla "para getiren" satışçı hem daha şık giyiniyor, hem de daha çok seviliyor :)”
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 22 Ekim 2022; 12:9:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X