3 gün. |
1.5 yıl çalışarak sıfırdan 5000 sıralama yapmak. (2. sayfa)
-
-
profilindeki giften dolayı ciddiye alınmayacak seviyede bir insan olduğun belli.
-
3 gün sonra görürüz :d
-
Mümkün değil
-
Güncelleme:
TYT denemesi yapmaktan çok korkuyordum ,gerçekle yüzleşmekten :( ama kendimi tutamadım TYT denemesi yaptım hayatımda ilk defa TYT denemesi çözdüm konularım neredeyse 0'dı Fen konularının tamamı eksik Sosyal'in tamamı eksik Matematik'te temel kavramları bitirdim ve denemeye girdim 70 net geldi çok şaşırdım bence bende potansiyel var.Sosyal'in tamamı eksik olmasına rağmen genel kültürden 16.50 geldi.Matematik sadece toplama çıkarma bakkal hesabından 25,75 net yaptım.Fen 9 net geldi fiziğin tamamı boş.Türkçe 18,75 geldi Dil Bilgisi çok vardı ben en son dil bilgisi 8.sınıfta çalıştım 3 sene önce bundan dolayı Türkçe berbat geçti.Konular bu kadar eksikken,En son 1 sene önce kitap ağzı açmışken 70 nete çok mutlu oldum hangi deneme diye soranlar varsa Hocalara Geldik Konsantrasyon 5'li deneme setinin 3.Denemesi.Destek veren herkese teşekkürler.
Türkçe:18,75
Mat:25,75
Sosyal:16,50
Fen:9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasdemirr -- 7 Ocak 2021; 16:9:21 >
-
MOB EntertainmentyoutubeUzi - Makina (Official Video)https://www.youtube.com/watch?v=uDuFEM-ofZY&feature=youtu.be
-
5
-
İAŞZWOIXMWCIWKFMWÖXŞLWCJWK
SS
D
W
FKWK -
TYT bitmez. Kim bitirdi ulan TYT'yi yazın ?
-
ben 11de bitirdim yazın deneme hariç tyt bakmadım :)
-
kaç k yaptınız ?
-
disiplinli bir çalışmayla her şeyi yaparsınız başarılar
-
Helal olsun reis, ne diyeyim.
-
Hocam bu dediğinizin altını da doldurur musunuz rica etsem ? Bu görüşünüzü destekler nitelikte bi kaç tavsiye iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de senle tıpatıp aynıyım ortalamam da 88 -
haklı çıkmışım, saman alevi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X