Konu vs saat
Fizik kimya biyolojide konuları hiç bilmiyorum daha önce görmedim liseye de gitmedim. Kendime bi plan yapmak istiyorum fakat 2 seçenek arasındayım konu bazlı mı yoksa saat bazlı mı gitmeliyim yani fizikten bi konuyu bitirip diyelim 2 gün sürdü kimyadaki konuya mı geçmeliyim yoksa bi gün içinde saat verip hem fiizk hem kimya hem biyoloji mi çalışmalıyım ? Lütfen değerlendirirken konuları daha önce hiç görmemiş olmamı unutmayın
36 yaşında itü ytü boğaziçi odtü hacettepe gibi iyi üniversitelerin “hangi bölümünden” mezun olursam yaşım bi sorun olarak görülmez ve iş bulma olanağım daha fazla olur ?
Yks matematik için hangisi ?
- KAF eski
- KAF yeni
- ÖDF
KAF
KAF 1 ve 2 nin eskisi mi yenisi mi daha iyi ? (Fiyattan bağımsız)
Soru bankası
Matematik ve geometride konularım bitti soru bankalarından taramak istiyorum ama soru bankasındaki sıraya göre mi gideyim yoksa karışık mı çözeyim karar veremedim sizce nasıl yapılmalı yani atıyorum üçgenler bitir dörtgenlere onu bitir çembere geçmek mi yoksa bi gün üçgen bi gün analitik karışık mı ?
Bilgi Sarmalın yeni TYT Matematik denemelerinden ilkini çözdüm 70 dk verdim 27 doğru 13 boş geldi süre bittikten sonra yarım saat daha verdim 10 tanesini daha yaptım ama bu durum artık bıkkınlık vermeye başladı çözemezem gocunmam derim konu veya soru eksiğim vardır ama süre bitimi çözünce sorunun nerde olduğunu da anlamıyorum nedir bunun çaresi ?
Biyoloji
Matematik geometri fizik kimya hepsinde tam anlamıyla sıfırdan başlayarak çok mesafe katettim matematik ve geometriyi bitirdim fizik kimya tyt bitti ama bu süre içerisinde bu biyoloji dersinde kendime bi yol çizemedim forumda önerilen konu anlatım kitaplarına youtubedan hocalara baktım dinledim ama ilk konunun bitmesine yakın hep kapattım videoyu kitabı açıyorum bilmediğim tanımı yapılmamış onca latince kelime birinin ne olduğuna bakıyorum onu kafama yazamadan başka bin ton bilgi ama artık bu dersi halletmem lazım benim gibi bu derste sıfır olup da tavsiye verecek birisi var mı hiçbir bilgim yok en ufak bir bilgi kırıntım bile yok yani öyle diyeyim napabilirim kendim konu anlatım kitabıyla ilerleyip bilmediğim bir terimi araştırarak mı ilerlemeliyim yoksa bir hocayla mı kitapsa hangi kitap hocaysa hangi hoca
Konularımın bittiği derslerden soru bankası (deneme çöz demeyin lütfen) çözmek istiyorum mesela geometri için her gün 30 soru çözecek vaktim var bu 30 soruyu atıyorum bugün çember 3 test yarın katı cisimler 3 test diğer gün dörtgenler 3 test şeklinde mi çözmek verimli olur yoksa üçgende açılar 1 ikizkenar 1 dikdörtgen 1 kare 1 …. noktanın analitiği 1 diye ilerleyip tüm konulardan 1 veya 2 şer soru şeklinde çözüp 30 soruyu böyle tamamlamak mı verimli olur ? Böyle yapmak yerine neden deneme çözmüyorsun diyorsanız bazı soru bankalarını gözüme kestirdim bana güzel şeyler katacaklarını düşünüyorum amacım seri denemeden önce onları eritmek. (sınava bu sene girmicem)
Ayt
Karekök ve 345 ayt çözdüm sınava seneye giricem deneme mi çözeyim yoksa soru bankasından devam mı ? Eğer soru bankasıysa karekökten sonra ne gider ?
Fonksiyonlar 1 de sıkıntım yok analitik bilgim de eh işte fakat grafiklerde dönüşümlerde ve analitikte demir gibi olmak istiyorum fasikül ve hoca önerisi verir misiniz bu iki konu için
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 348
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 48.237 (Bu ay: 590)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar