Şimdi Ara

Biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik geometri fizik kimya hepsinde tam anlamıyla sıfırdan başlayarak çok mesafe katettim matematik ve geometriyi bitirdim fizik kimya tyt bitti ama bu süre içerisinde bu biyoloji dersinde kendime bi yol çizemedim forumda önerilen konu anlatım kitaplarına youtubedan hocalara baktım dinledim ama ilk konunun bitmesine yakın hep kapattım videoyu kitabı açıyorum bilmediğim tanımı yapılmamış onca latince kelime birinin ne olduğuna bakıyorum onu kafama yazamadan başka bin ton bilgi ama artık bu dersi halletmem lazım benim gibi bu derste sıfır olup da tavsiye verecek birisi var mı hiçbir bilgim yok en ufak bir bilgi kırıntım bile yok yani öyle diyeyim napabilirim kendim konu anlatım kitabıyla ilerleyip bilmediğim bir terimi araştırarak mı ilerlemeliyim yoksa bir hocayla mı kitapsa hangi kitap hocaysa hangi hoca

• Bende senin gibi sıfırım hiç kafam basmıyor biyolojiye
  • burada yaptığım şey reklam gibi gözüksün istemiyorum biyolojiyi halletiğim öğretmen ve özellikle kitap için dm atabilirsiniz

• Biyoloji meb kitabını baştan sona özümseye özümseye okuyan (ezberleyen demiyorum OKUYAN) bir insanın ayt ve tyt biyolojiden full çekmemesi neredeyse imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamechangerchanger

Biyoloji meb kitabını baştan sona özümseye özümseye okuyan (ezberleyen demiyorum OKUYAN) bir insanın ayt ve tyt biyolojiden full çekmemesi neredeyse imkansız.

ayt biyoda not çıkarmadan zor olur

• Notsuz daha da güzel oluyor,konu anlatımlı kitap al üstüne ekle
  • Konu anlatım kitabı önerebilir misiniz

• Hocam bu dediğinizi ben yapabilir miyim yani en ufak bir bilgim bile yok eğer yaparsın diyorsanız mebin kitabını indiirip başlıcam

• Senin Biyolojin pdfleri + videoları
  • Untilireachmydreams U kullanıcısına yanıt
    MEB
  • Untilireachmydreams U kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra tyt biyoloji için zaman kaybetmeni önermiyorum ayt biyoloji meb kitabından konuları oku hızlıca anlarsın anlatım güzel, baktın yetişmeyecek en çok soru çıkan konuları çalış örneğin bitki biyolojisi, ekosistem ekolojisi,sistemler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.