Şimdi Ara

TYT GENEL DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
8
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, forumda genel tyt denemeleri konusunda sınırlı bilgi sahibi olmamızdan ve kitapçıda deneme alırken maddi ve manevi, zaman kaybı niteliğinde israf olmaması adına bu konunun açılması gerektiğini düşündüm, listenin en başındaki denemeler için herkes hemfikir fakat seri deneme atanlar için bunların erken tüketilmesi pek de mantıklı değil,üstelik branş birleştirmek en iyi alternatiflerden^ olmasına rağmen arada genel denemeler çözmek daha mantıklı.

lütfen bu içerikteki denemelerden çözdükleriniz varsa fikrinizi yazın ve ben de denemenin altına yorumlarınızı editleyeyim, ek olarak çözüp de listeye yazmadığım deneme varsa ekleyebilirsiniz.

*'lı denemeler forum halkı tarafından hemfikir olunmuş ve forumun geneli itibariyle tavsiye edilen denemeler, aşırı tyt denemesi çözmek zorunda olmayan ama illa çözeceksem ne çözmeliyim diyen arkadaşlar ilk 4 denemeyi gönül rahatlığıyla kullanabilir.

345 TYT 6'lı*

Forumun favorilerinden biri, tüm dersleri dengeli ve güzel, orta seviye bir deneme.

Yazı tipi, dizgisi gibi faktörler de ösym sınavlarına benzediği için tuhaf bir şekilde rahatlatıcı bir etkisi var. 1-2 tanesini sınava girmeden önce çözeceğim muhtemelen.

Parasını hak ediyor mu? Evet

3D TYT 5'li*

Kurumsalları kadar zor değil ama yine de kaliteli bir deneme seti olmuş. Bu deneme setinin mihenk taşı matematik, diğer alanlarda da gayet kaliteli. Matematik alanı diğer denemelere göre daha önde olduğu için 2021 yks'ye daha yakın hazırlanmış bir deneme seti gibi duruyor.

Parasını hak ediyor mu? Evet

Apotemi TYT 3'lü*

Bu deneme seti sanırım 2020 tyt 165 dk'ya ilk çıkarıldığı zamanlar hazırlanmıştı. Soruları uzun işlemli ve güzel,piyasada 165 dkya en uygun denemelerden biri.

İçlerinden birini çözdüm.

Parasını hak ediyor mu? 3 denemeye 40 lira fazla ama evet, dandik 5li birşey çözeceğinize bunu alın daha iyi.

Rasyonel TYT 6'lı*

Matematik kısmının çöp olması sebebiyle bu yıl forumun yerden yere vurduğu fakat , fen,sosyal, türkçe sorularının kaliteli olduğunu düşünerek 3d apotemi 345 öncesi ne çözeyimciler tercih edebilir.

Matematik kolay olduğu için ya zor bir mat branşla birleştirin, ya da 120 dk süre tutup çözün. Matematik hariç beğendiğim için listede.

Bu arada içine 6 tane optik koymuşlar, keşke tüm yayınevleri bu olayı akıl etse de branş birleştirerek çözdüğüm denemeler hariç optik form için fotokopi çektirmesem :D

Aydın TYT 3'lü

Sonuç Derece TYT 5'li

Limit TYT 5'li

4 denemesini çözdüm, şimdi ilk denemesi ooo limit türkçe mat fen seviyesinde değildi bence(ocaktaki tg denemesi daha kaliteli)

Bir sosyali kaliteliydi. Daha sonra 2-3-4. Denemelerde Türkçenin seviyesi biraz daha arttı, geri kalan alanlar aynı gibiydi

Denemenin arka sayfasında konu takip çizelgesi var hangi soruyla hangi konu ilintili yazmışlar, yanlış yaptığınız sorulardaki konuları işaretleyip bakmak için mantıklı, analiz olayı daha kısa sürüyor. Genel olarak fena değil ama çok iyi bir deneme de değil.

Sonuç TYT 5'li

İlk denemeyi çözdüm çok basit bir deneme her alanıyla o yüzden pek çözmenizi önermem, bunun üst yayını sonuç derece var zor birşey arayan ona baksın. Bunu çözerseniz tyt denemesi fulleme olasılığınız var.

Toprak TYT 5'li

Bu da basit, geometrisi biraz güzel bence. Sosyal ve fen de orta seviye. Türkçe ve matematik kolay. Yine de soruları çok kötü değil.

Paraf TYT 5'li

ÇAP TYT 6'LI

Bilgisarmal Kontrol 7'li

Türkçe kolay, matematik kolay, fen orta-kolay, sosyal orta kolay. İlk tercihlerimden biri yine değil. 4. Denemeye kadar çözdüm.

Kafadengi TYT 5'li

Matematikte bazen işlem ameleliği var, diğer alanları hiç kaliteli değil. Önermiyorum.

Altın Karma TYT 11'Li

Palme 10'lu TYT

^branş birleştiren/branş tavsiyesi isteyenlere deneme tavsiyesi olarak

tyt matematik

tyt fen

tyt sosyal

iyi tyt türkçe denemesi bulmak tyt sürecinin kanayan yarasıdır, bu yüzden konu açma zahmetine bile girilmez,en çözülebilir :

Tyt türkçe

-tüm türkçe ösym çıkmış sorular

-paraf

-3D

-rasyonel

-çap

-345

-endemik(beğenmeyeni çok :d )

-apotemi (beğeneni de beğenmeyeni de var)

-limit(bu denemeye küfür eden çok duydum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 30 Mart 2022; 15:14:7 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Genel Deneme Önerileri

TYT sınavına hazırlanıyorsanız, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir çalışma planının parçası olarak düzenli olarak denemeler çözmeniz önerilir. TYT deneme önerileri, sınava hazırlık sürecinde ilerlemenizi takip etmenize, güçlü ve zayıf yönlerinizi belirlemenize ve sınav gününe kendinizi hazır hissetmenize yardımcı olabilir.

2021 TYT sınavına hazırlanmak için çeşitli kaynaklardan denemelere erişebilirsiniz. MEB'in resmi web sitesi, ücretsiz TYT denemelerine erişmenizi sağlar. Ayrıca, özel eğitim kurumları ve çevrimiçi platformlar da kapsamlı deneme paketleri sunmaktadır.

TYT denemelerini çözerken şunlara dikkat etmeniz önemlidir:

• Gerçekçi sınav koşullarını simüle edin.
    • Denemeleri zamanlayarak çözün.
    • Soruların tamamını cevaplamaya çalışın.
    • Cevaplarınızı kontrol edin ve hatalarınızdan ders alın.
    • Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyin ve buna göre çalışma planınızı ayarlayın.

TYT deneme önerileri 2021 sınavına hazırlık sürecinde değerli bir araç olabilir. Düzenli olarak deneme çözmek, sınav gününe??????????? hazırlık seviyenizi artıracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam sen kaçıncı mezunsun üç sene önce de burdaydın ya o yüzden soruyorum
  • wweiss1023 W kullanıcısına yanıt

hesabı kuzenle ortak kullanıyorduk hocam, o 2020de tercih verdi gitti. ben 2021 mezunuyum, bu sene ilk mezun senem.

• forum bitmiş ölmüş gömeni yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 29 Mart 2022; 20:24:28 >
  • BS 7'li kontrol seviyesi nasıl? Geçen seneden vardı hiç çözmemiştim bu sene çözeyim dedim çok kolay geldi siz ne diyorsunuz

• vasat
  • Fazla deneme çözmedim geçen sene kurumsal denemelerde 85-90 civarı geliyordu netlerim hangi denemeleri önerirsin? 3D 5'li var da nisan mayıs gibi çözmeyi düşünüyorum onu

• rasyonel
  • mat hariç iyi diyorlar doğru mu
  • sosyali biraz msüye kayıyor ama genel olarak bence fen tr vs gayet iyi
  • mat nasıl
  • bence kalite olarak 8/10
    zorluk olarak 6/10 matı var. genel deneme bulunmuyor zaten biliyorsundur alınır
  • Rasyonel geçen sene çözdüm güzeldi 85 civarı geliyordu netlerim de bence feni ösym ile alakasız ama genel olarak güzeldi. Geçen seneki basımıyla bi farkı var mı biliyor musun?

• ben 2022 yi çözüyorum hocam bilmiyorum yüzden maalesef
  • BU DEVİRDE BRANŞ BİRLEŞTİRMEYİP ÇÖZEN KALDI MI

• ÇAP dan uzak durun genel denemesi branş denemeleri hepsi berbat ötesi çözümler de bir o kadar berbat.
  • RF Zarate kullanıcısına yanıt

Matematik çözümlerinde hoca yanlış çözüp sçtk diyormuş öyle bir söylenti var doğru mudur hocam

• medness M kullanıcısına yanıt
    Valla ben denk gelmedim hocam ama doğrudur beklerim yani. Hele fende öncüllere tik atıp geçiyor mk sıfır açıklama :d
  • 165 dakikaya göre yeni basılmış deneme var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.