345 yeni basım 165lik olduğunu iddia ediyor, apotemi 3lü de aynı şekilde. Onun dışında yok hocam çözmediyseniz 3d kurumsallara bakabilirsiniz |
TYT GENEL DENEME ÖNERİSİ (2. sayfa)
-
-
Rasyonel ile ilgili yazdıklarınıza katılıyorum. Mat harici kalan branşlar gayet kaliteli. Mat da 3D-345 seviyesinde olsaydı şu an çok konuşuluyor olurdu. Bir matematiği yüzünden tüm denemeye laf atmak yakışmaz. -
limit tarih ve edebiyat sb dışında zaten öven hiç görmedim.rasyonel yorumu için teşekkürler. ek olarak paraf türkçe baslangıç denemesi olabilir düşünen varsa gerçekten hiç vakit almıyor deneme en büyük eksigi bu çok rahat 30dk bitiriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 31 Mart 2022; 19:22:11 > -
hocaam 345 şubat başı gibi çıktı. yks 165 dk olma muhabbeti ise 345 genel çıktıktan 1 hafta sonra falan ortaya cikmisti. Yani 345 135 dkya göre endekslenmiş bir deneme. Şu an satış yapmak için 165 e göre deseler de, değil. Ama apotemi bu hafta cıktı o yuzden 165 e göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: wweiss1023
hocaam 345 şubat başı gibi çıktı. yks 165 dk olma muhabbeti ise 345 genel çıktıktan 1 hafta sonra falan ortaya cikmisti. Yani 345 135 dkya göre endekslenmiş bir deneme. Şu an satış yapmak için 165 e göre deseler de, değil. Ama apotemi bu hafta cıktı o yuzden 165 e göre.Bende 2021 baskısı var o bitince alırım muhtemelen, o zaman onu da 135lik çözerim. Yorum için teşekkürler
-
Yani limitin 5li denemesinde matematikte 3-4 temel kavram sorularının kurgusunu beğendim ama matematiği bunun dışında iyi değildi alınmaya değmez bence. Sosyali msü'ye yakındı coğrafya falan full bilgi. Limitteki Türkçeler de zor değildi. Feni de standart fen, biyolojisi biraz iyi gibiydi.
Paraf aşırı pahalı hocam sene başında tüm türkçe çıkmış soruları çıkardım tekli türkçe denemesi-paragraf yerine çözdüm sene başından beri. Şimdi ÖSS çözüyorum, Ygs ve Ales çıkmışla sene sonuna kadar biter muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 31 Mart 2022; 20:3:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X