Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MÜHENDİSLİKTE 3.5-4.0 ARASI ORTALAMA YAPANLAR BAKABİLİR Mİ(EE-BİLGİSAYAR-MAKİNE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EEM okuyorum.Hedefim 4.0 ortalama yapmak sakın dalga geçmeyin üst dönemden yapan var okulda.Sizlerden tavsiye istiyorum.Kaç saat çalışmak gerekir?Konuyu bitirdikten sonra bol bol soru çözücemde kaynak yok test olarak.Misal c,c++ dersinin konu anlatımı var tabii içerisinde çözümlü örneklerde var ama ben daha fazlasını nasıl bulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asosyal ol
  • Aynen öyle olmam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro-man

EEM okuyorum.Hedefim 4.0 ortalama yapmak sakın dalga geçmeyin üst dönemden yapan var okulda.Sizlerden tavsiye istiyorum.Kaç saat çalışmak gerekir?Konuyu bitirdikten sonra bol bol soru çözücemde kaynak yok test olarak.Misal c,c++ dersinin konu anlatımı var tabii içerisinde çözümlü örneklerde var ama ben daha fazlasını nasıl bulabilirim?

Ben makıne okuyorum ortalamam 3.33 du gecen donem. Bu ortalamayı yapmak ıcın ne asosyal oldum nede asırı bır caba sarf ettım. Sadece duzenlı olmak yetıyor. Derslere gunluk duzenlı calısırsan,verılen odevlerı tam tamına arastırarak ogrenerek yaparsan,quızlerın herbırıne vıze sınavı gıbı calısırsan bu ortalamayı yapmak hıcte zor degıl. Ben bazı derslere gunluk duzenlı calısmadıgım ıcın 3.50 ortalama yapamadım. Ama tum derslere gercekten duzenlı calıs ıyı bır duzen kur %90 yaparsın. Bunu yapman ıcın asosyal olmana gerek yok.Sadece gezecegın zamanları da ıyı ayarlamalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdriver

quote:

Orijinalden alıntı: electro-man

EEM okuyorum.Hedefim 4.0 ortalama yapmak sakın dalga geçmeyin üst dönemden yapan var okulda.Sizlerden tavsiye istiyorum.Kaç saat çalışmak gerekir?Konuyu bitirdikten sonra bol bol soru çözücemde kaynak yok test olarak.Misal c,c++ dersinin konu anlatımı var tabii içerisinde çözümlü örneklerde var ama ben daha fazlasını nasıl bulabilirim?

Ben makıne okuyorum ortalamam 3.33 du gecen donem. Bu ortalamayı yapmak ıcın ne asosyal oldum nede asırı bır caba sarf ettım. Sadece duzenlı olmak yetıyor. Derslere gunluk duzenlı calısırsan,verılen odevlerı tam tamına arastırarak ogrenerek yaparsan,quızlerın herbırıne vıze sınavı gıbı calısırsan bu ortalamayı yapmak hıcte zor degıl. Ben bazı derslere gunluk duzenlı calısmadıgım ıcın 3.50 ortalama yapamadım. Ama tum derslere gercekten duzenlı calıs ıyı bır duzen kur %90 yaparsın. Bunu yapman ıcın asosyal olmana gerek yok.Sadece gezecegın zamanları da ıyı ayarlamalısın.

Aynen haklısında yapanlar 6,7 saat çalışıyorum diyor ama ygs-lysye çalışmak gibi..

• electro-man kullanıcısına yanıt
    Asosyallik gerçekten 1 numaralı şart ama her zamanda işe yaramaz.Genelde bilgisiz arkadaşlar teknik olmayan üniversitelerde mühendislik okunmaz yok teknik değilse çok basittir vs diye konuşuyor ama DEÜ Mühendislik fakültesi eğitmi gerçekten çok ciddidir örneğin Yıldız Teknik Bilgisayardan arkadaşlara verilen ödevlerle bize verilenlere baktığım zaman gerçekten DEÜ nün ne kadar acımasız olduğunu anlıyosun(Bu arada İTÜ nün hakkını vereyim bizden çok daha acımasız ödevleri var.Özellikle donanım kısmı).Son olarak mühendislikte sadece çalışma yetmez birazda yetenek lazım örneğin sizin bölümden bi arkadaşım her gün 20 saat civarı ders çalışırdı (Abartı yok).Yani 2 saat uyku,yemek ve tuvalet hariç sadece derslerine çalışırdı ve o dönem 0.4 ortalama yapıp sınıfta kalmıştı.Soranlara bizim sınıf çok inek ben zaten hiç çalışmıyom falan derdi ama aynı odada kaldığım için çok iyi biliyorum.Ama biraz elektronik yeteneğin varsa günde 5 saat çalışmayla çok iyi yerlere gelebilirsin.

• cengiz.ceng C kullanıcısına yanıt
    Aynen ödev konusunda katılıyorum daha programlama dersine başlayalı 2 hafta oldu 3 ödev verdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • electro-man kullanıcısına yanıt
    Bu biraz kişisel bir durum olabilir.Kimisine 2 saat yeterken kimisine 5 saat yetmeyebilir.Sen kendi kapasiteni biliyorsundur.Bu işin temellerinden biri bence düzen.Düzenli ol yeteri kadar çalış gerisi kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.