Şimdi Ara

10. sınıf yaz tatilde TYT çalışmak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok da kasma 11 başından sonuna kadar bi düzen oturt gerisi rahat. Ben 11de çok çalışmıştım, sonraki yaz bir de günde 8 saat tyt fen + tyt mat rutinine başladığımda ağzıma kusmuk tadı getiriyordu kitap görmek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerekli değil ama illa çalışacağım diyorsan problemler, geometri veya paragraf çalışılabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

Kaçıncı olmuştunuz? Son seneye sıkıştırıp işkenceye dönüşmesini istemiyorum  

• Ateş Hekimoğlu kullanıcısına yanıt

Evet öyle yapacağım büyük ihtimal.

• Mr.Talha kullanıcısına yanıt
    Gözünü korkutmak veya yanlış tavsiye vermek gibi olmasın ama ben o yaz hiç çalışmamıştım ve hayatımın en sosyal yaz tatilini geçirmiştim. O yaz dediklerimin daha fazlasını çalışan insanların hepsi benden kötü yapmışlardı

• Bende zaten büyük ihtimal matematik, geometri, problem ve paragraf çalışacağım onun dışında belki arada bir fene bakarım.

• Paragraf falan çalışma bence. Ben yaptım o hatayı boşa zamanım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı tabi ki, çalışın kurtarın kendinizi. 9-10'da bilinçli değildim maalesef. Konuları da unutmazsın merak etme. 9'u 9'da 10'u 10'da bitirmek en mantıklısıdır. Düşünsene 10sun bütün yıl polinom falan çalışıyorsun, konuyu güzelce anlayıp geliştirmek için mükemmel.

Benim en büyük hatam matematik zor diye ağlayıp yazılıları geçsem yeter kafasıyla davranmaktır. Araya giren pandemi, bilinçsizlik, yapamam psikolojisi falan derken yığınla konu eksiğim olmuştu, konuyu doğru düzgün bilmediğimden acaba düşük zekalı mıyım psikolojisine girdim (nasıl çözülür bilmiyordum ki, zor sorularda hala öyleyim) ve kendimi geliştiremedim. En baştan geometriye, fene, coğrafyaya, tarihe falan çalış sonra çok uğraşırsın, ileride rahat edersin. Şimdi 10 olsam yks öğrencisi gibi çalışırdım.

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

Çalışacağım. 30 dk ayırsam ne değişecek bence geliştirebilir.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt

Bugün sipariş verdiğim. TYT Matematik 70 günde ve Problemler soru bankası geldi. Geometri kitabım felanda gelir. 17 haziran gibi başlarım.

• Birde bu TYT Matematik kitabı Fonksiyonlara kadar. Polinomlar yok???

4k yaptınız demi

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Geometriyi nasi hallettiniz

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    9 ve 10. Sınıflardan temelim vardı. 11. Sınıf başladığında karekök çözmüştüm. Çember ve prizmalar harici konuları 2.dönem bitirmiştim

• bence çalışılmalı. ders çalışma kültürü edinilmediğinde 11 gibi yks için çok önemli bir sınıfta bocalamak çok olası oluyor. konuları mükemmel öğrenmeye denemelerde yüksek net yapmak gibi hedeflerden ziyade bu 2 yılda neler öğrenmişim, bu konularda ortalama seviyeye nasıl gelirim, yksde bu 2 yıldaki konulardan hangileri ağırlıkta, 11.sınıf meb kitaplarını açıp biraz kurcalamak çok faydalı olur

• trolldetector kullanıcısına yanıt

Herkes için geçerli değil. Ben %13lük bir liseden mezun oldum. 1.5 sene çalışmıştım ve 34k yaptım. Bence şimdiden yavaştan tyt'ye başlamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Goat

Karekiok iyimi hocam ben şöyle çok zor olmayan ama kolaydan olmayan bı geo istiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.