Şimdi Ara

10. sınıf yaz tatilde TYT çalışmak mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    acilin ilaci iyidir, düz acil'in ilk testleri kolay sonraki testleri biraz daha ortalama üstü oluyor direkt onu da alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 17 Haziran 2024; 17:2:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinerjistcalisanadam kullanıcısına yanıt
    Sağol kral hizlisin ilk 20k yapilirmi

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    sadece o kitapla yapılmaz, orta-ust bisi de cozmen lazım. geo düzenli çözersen seni patlatmaz zaten tytde çok zor gelmiyor genelde aynı tarz sorular, aytde bu sene güzel sorular vardı. onun için de analitik fasikül akar

• Zaten çalışacaksın 2 senen var. Son kez yaz tatili yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım matematiğim iyidir severimde geoya hep bı onyargim var hocam say 20k zor mu

bilmiyom aga zor mu ben de sonuçları bekliyom, geo on yargını bi şekilde çöz. bol zamanın var sıkışmayı bekleme yavaş yavaş başla, soru çözdukce ön yargin azalır. denemelerde de yapmaya başladıkça iyice oturur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerjistcalisanadam -- 17 Haziran 2024; 17:4:36 >
    Nası geçti sınavınız umarım istediğiniz sonucu alırsınız mat zormuş sanırım

umarım hocam teşekkür ederim, iyi gibi şimdilik inşallah optikte falan bisi yapmamışımdır

Hayırlısı bakalım inşallah yapmamışsınızdır optikte hata iyi günler dilerim

Ben 2019 da girdim sınava. Bizim zamanımızda karekök, endemik ve yeni nesil sorular içinse acil popülerdi. Şimdiye çok kaynak çıkmıştır ama karekök tyt başlangıç için ideal bir kaynak. İleri seviye için karekök ayt de çok işimi görmüştü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neyseki aklıma bu yaz çalışma isteği gelmiş. Problemlere başladım bune dedim ya sorular işkence gibi bana göre. Sonradan başlasaydım ayvayı yemiştim. Bilgi Sarmal kullanıyorum Problemler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Talha -- 17 Haziran 2024; 20:59:54 >
  • Galiba ben Geometri içinde Bilgi Sarmal alacağım çünkü Problemler kitabı güzel ve tüm soru tarzlarını ilk başta soruları çözümlü yazıp gösteriyor sonra sana salıyor.

• 70 Günde TYT Matematik kitabınının yanında 345 TYT Matematik soru bankası aldım ancak konular tamamen farklı dizilmiş o yüzden kafam çok karıştı ya.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.