Yedekte 126. sıradayım 2.yedeklerde açıklandı sizce yurt çıkana kadar öğretmenevi polisevi apart vs mi tutsam sonra yurda çıksam yoksa direkt ev mi tutsam. sizce hangisi daha mantıklı olur. |
ÜNİYE YENİ GEÇEN BİRİNİN EV TUTMASI MI YURT TUTMASI MI GEREKİR SİZCE?

-
-
Eğer yurt eski değilse yurdu bekle hüso. Biraz ortamı tanı. Öyle eve çıkarsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
126 ise çok yakında çıkar yıllık veya dönemlik imza atma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehre bağlı. İstanbulsa Ankaraysa bekle kesin gelir yakında
Stüdyo dairede kal
paran çoksa ev.
stüdyo daire falan diyenin aşırı parası vardır, bekle çıkar zaten.
eve çıkmak zor iştir, her sorumluluk size ait. burada 2003'lü ılıkları dinleme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka ben tanımadığım biriyle ev oda arkadaşıyım çocukla da az çok samimi olduk ev çok rahat cidden
şu belirsizlik durumunda eve falan çıkma. yazık olur
-
Okuldaki m/f oranına bağlı
Ev
Ev diyen caylaklara bakma once kyk yi bekle. Ev kolay mi bugun eşya ,depozito, kira, tasinma 10 bine patlar 15 gun sonra pardon eve dönün gencler online a gectik derseler en az 10 bin içeridesin. Kykyi bekle durumu gör acik kalirsa kafa dengi güvenilir arkadaşlarla acele etmeden tut evini. Tabii yurdu beğenmezsen aman yurtta kalmayım kovid olurum diye de korkmayın nerede kalırsan kal olacaksın zaten
Yurt
quote:
Orijinalden alıntı: kml_77
Ev diyen caylaklara bakma once kyk yi bekle. Ev kolay mi bugun eşya ,depozito, kira, tasinma 10 bine patlar 15 gun sonra pardon eve dönün gencler online a gectik derseler en az 10 bin içeridesin. Kykyi bekle durumu gör acik kalirsa kafa dengi güvenilir arkadaşlarla acele etmeden tut evini. Tabii yurdu beğenmezsen aman yurtta kalmayım kovid olurum diye de korkmayın nerede kalırsan kal olacaksın zatenhocam okul başladıktan sonra anca kyk gelir bana okul başadıktan 10 15 gün htaa adamlar aydında ilk alımda 93 ikinci alımda 26 kişi aldılar 3. yada 4. alımda birden 126 kişi ileri mi gider sence en az 9 10 alım geçmesi lazım ki ben yerleşeyim ozamana kadarda apart vs mi tutsam yoksa ev mi tutsam o sıkıntı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lawandorder
Okuldaki m/f oranına bağlımale female ? doğru mu anladım. ?
-
Sana diş mi geldi hocam?
hüso sen ne kazandın ? hiç görmedim sınavdan sonra çok girmediğimden sanırım
-
Matematik öğretmeni olabildin mi Hüso? :)
-
Yurda çık önce
sonra eve geçersin
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkincihocam okul başladıktan sonra anca kyk gelir bana okul başadıktan 10 15 gün htaa adamlar aydında ilk alımda 93 ikinci alımda 26 kişi aldılar 3. yada 4. alımda birden 126 kişi ileri mi gider sence en az 9 10 alım geçmesi lazım ki ben yerleşeyim ozamana kadarda apart vs mi tutsam yoksa ev mi tutsam o sıkıntı.
Alıntıları GösterMisafirhaneleri ara devlet su işleri vs ogretmenevi eskisi gibi ucuz değil ama ara yine de . Okullar açılınca arkadaş vs evinde de biraz idare edersin. Ilk aylar her yer sıkıntı masraf da cok olacak illa ki. Bu her zaman böyledir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
#hüseyinkazandığınyeriaçıklalütfen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 80 tyt 50 ayt kaç bin
- veterinerlik neden 5 yıl
- türkçe netleri nasıl artar
- diş hekimi maaşı
- tyt sosyal nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X