Şimdi Ara

Temeli olmayan biri yks 25 için yaz tatilini nasıl değerlendirmeli? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Soru bankası olarak ilk başta karekök geometri sıfırı çözdükten sonra birey b yi ya da 345 in geometrisini isterseniz çözebilirsiniz.Kanal olarak eyüp b nin geometri oynatma listesi bence güzel.

• İlk önce aldığım kitaplarda biraz ilerleyim sonra geometri alacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2021 girişliyim üniye şimdi tekrar hazırlanacağım YKS'ye. O dönem deneme çözerken geometriden 1 net bile çıkaramadığımı farkettim halbuki genel olarak derslerim fena değildi ama demekki geometride hiç temelim yokmuş. Şu kanalı bulmuştum o sene:
    https://www.youtube.com/@Metinkrkoglu/playlists

Burda 2 tane oynatma listesi var yaklaşım 2 haftada yoğun çalışma ile bitirmiştim. Soru gelince videoyu durdurup kendim çözüyordum sonra cevaba bakıyordum. Bu oynatma listelerini bitirince denemelerde geometriden ortalama 7 net çıkarmaya başladım soru çözerken de bir tık daha iyiydim.

Gerçi videolar biraz eski kalacak ama geometri aynı geometri o yüzden hiç temeliniz yoksa önerebilirim bu kanalı, size bir temel sağlar diye düşünüyorum. Ben de buradan başlayacağım geometriye.

Öneririm yani ama siz bilirsiniz tabiki kafanızı karıştırmak gibi olmasın, başka kaynağınız varsa da fazlalık olmasın her dersten bir veya 2 kaynak seçip oralardan ilerleyin yoksa kaynak fazlalığı zamanınızı götürür.

Hayırlı çalışmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.