Şimdi Ara

Temeli olmayan biri yks 25 için yaz tatilini nasıl değerlendirmeli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caginyks2025 kullanıcısına yanıt

hatırlamıyorum ancak pek iç acıcı bir yerde okumuyordu sanırım

• 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt

Hocam,arkadaşın üslubu biraz kaba olabilir ama haklı.Sorularla hem stres seviyenizi artırıyor hem de gereksiz zaman kaybediyorsunuz.Bence antrenmanlarla matematiğe de hiç ama hiç gerek yok.Aktif yayınlarının tyt matematik kitabı sizin için oldukça iyi olacaktır.4 işlem kısmını bitirdikten sonra bıyıklı matematiğin video ders defterini alarak hocayla birlikte ilerleyin.Her konu bittiğinde o video ders defterinden o konuyu tekrar edin hatta kitapta ki soruları tekrardan çözmeye deneyebilirsiniz.Yapamazsanız çözümüne tekrarsan bakın.Ayrıca konuyu bitirdikten ve tekrar ettikten sonra hemen aktif’ten o konunun sorularını çözün.Yapamadığınız soruyu en az bir kere daha deneyin.Eğer en az 2 kez denemenize rağmen soruyu yapamadıysanız soru çözümüne bakabilirsiniz

• Şimdiden adamakıllı çalışmaya başlarsan 200k'dan cok daha iyi bir sıralama yaparsın emin ol. 200k'dan hangi üni-bölüm hedefliyorsun onu da anlayamadım. Yazın düzgünce tyt bitir, sonrasında denemelerle ilerle. Yapamadığın sorularin mutlaka video çözümüne bak (ben bunu yapmayı erteledim en büyük pismanlığım). Kışın da Ayt başla ve bitir. Zamanın bol en azından 11 ayın var ve bu sürecte çok iyi bir sıralama yapacağına emin ol. Sürekli foruma soru sorarak da vakit kaybetme. Dersini çalış ve ona göre sorunu sor. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Ak çalışcam demiş ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 23 Haziran 2024; 13:29:47 >
  • hicbir sey yapma yine 200k girersin zaten su sıralamaları niye hedef diye yazıyorsunuz anlamıyorum ki

• Aahahhahahjaga fosforcu tayfadan muhtemelen bu arkadaş sorulardan belli. Uyansın diye biraz sert yazdım

• Bu arada sert olmak gerçekten de işe yarıyor

• öyle öyle mesela antrenmanlarla matematik aslında şöyledir onu değil bunu al falan yazsam zaten karışık olan kafa daha da karışacak soru sormaya devam edecek ve kısır döngü. sene sonuna kadar aynı soruları sorup durcak ki daha bunun fiziği kimyası biyolojisi zartı zurtu var. soru sorma işi bitmez sorunlar çalıştıkça çözülüyor danıştıkça değil. birinin bunu söylemesi lazım kendisine

Haklısın valla

• Benim matematiğim sıfırken aktif matematik çözmüştüm beni çok geliştirdi ondan sonra kolay bir soru bankasıyla devam ettim şimdi 345 çözüyorum 20 net yaptım yaklaşık denemede

iyi dediniz hocam.

3 tane temel seviye kitap çözmeye gerek yok. Antremanlarla mat 1 ya da aktif mat çözüp direkt 345 geç bence.

• Saitama93 S kullanıcısına yanıt
    Kitapları aldım ant mat 1 ve 2 Karakök sıfır ve 345 bunlar dışında bı kaynak önerebilir misiniz?

• Antrenman matematik 1 ve 2 yi iptal ediyimmi bu iki kitap da aktif gibi iş gormezmi bıyıklı matamatik defterini alsam bu kitaplarla soru çözsem olurmu?

Hocam antremanlarla mat 2 vakit kaybı bence. İlk kitaptan temel şeyleri öğrenip bıyıklı mattan ilerleyebilirsiniz bence.

• Öyle yapayım ozaman

• Hocam kitap linki atabilirmisin

• İlk defa sana hak verdim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.