Şimdi Ara

2025 YKS konu ve kaynak için yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2025 YKSdeki konular hangileri kendim bakıyorum yine de sizin de bir listeniz varsa mutlu olurum bakabileceğim, lisede okuyan ve bu konuya daha iyi erişimi olan birinin.

Bir de kaynak önerisi yapar mısınız? Konuları hızlıca bitiririm diye düşünüyorum sonra bol deneme (buraya niyeyse link koymuş ben koymadım) kasacağım en azından birkaç sene önce bu konuları açanlar böyle yapıyordu :D

Hedefim çok yüksek değil ama çalışıp görmek istiyorum ne yapabilirim diye. Lisede son 2 sene dersleri asmama rağmen iyi bir üni bölümde okuyorum ama ünide çalışma düzeni oluşturdum giriş sıralamamdan yüksek yapabilir miyim merak ediyorum. Güzel bir sıralamaya bir yere de yerleşebilirim ama çok acil değil.

Neyse yani siz normal önerinizi yapabilirsiniz eğer varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatalarimdanutaniyorum -- 22 Eylül 2024; 23:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak önerisi olan var mı?

• Kaynak önerisi değil de konu takibi için ogm materyalde 3 adım rehberlik diye bir kitap var PDF’in en sonunda bir takip çizelgesi vardı şu an tam olarak güncel olmayabilir ama taslak olarak kullanılabilir . ogm materyal internet sitesi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • minamina222 M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bakacağım ogm materyali unutmuşum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.