Şimdi Ara

Ankara rapor veren hastane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmı arkdaslar devamsızlık 19.5 ;( çok aCilllll

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Rapor Veren Hastaneler

Ankara'da sağlık hizmetleri arayışındaysanız ve sağlık kuruluşlarından rapor almanız gerekiyorsa, aşağıdaki hastaneleri değerlendirebilirsiniz:

• Ankara Şehir Hastanesi: Ankara'nın en büyük ve kapsamlı sağlık tesislerinden biri olan Ankara Şehir Hastanesi, çeşitli sağlık alanlarında uzmanlaşmış bölümleriyle hizmet vermektedir. Hastanede, ücret karşılığında sağlık raporu almak mümkündür.
    • Hacettepe Üniversitesi Hastanesi: Hacettepe Üniversitesi'ne bağlı olan Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, Türkiye'nin önde gelen araştırma ve eğitim hastanelerindendir. Hastanede, uzman hekim kadrosu tarafından sağlık raporu düzenlenmektedir.
    • Ankara Numune Hastanesi: Ankara'nın merkezinde yer alan Ankara Numune Hastanesi, çok sayıda poliklinik ve uzmanlık alanıyla hizmet vermektedir. Hastanede, ücretli olarak sağlık raporu almak mümkündür.
    • Ankara Etlik İhtisas Hastanesi: Özellikle kalp ve damar hastalıkları konusunda uzmanlaşmış bir hastane olan Ankara Etlik İhtisas Hastanesi, kardiyoloji raporu gibi özel raporlar da düzenlemektedir.

Sağlık raporu almak istediğinizde, ilgili hastanenin ücret tarifesi ve prosedürleri hakkında bilgi almanız önemlidir. Ayrıca, bazı hastaneler, raporların düzenlenmesi için randevu alınmasını gerektirebilir.

Yukarıda belirtilen hastaneler, Ankara'da rapor veren sağlık kuruluşlarından sadece birkaçıdır. Sağlık durumunuza ve ihtiyaçlarınıza en uygun hastaneyi seçmek için araştırma yapmanızı ve gerektiğinde sağlık profesyonellerine danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • normal raporu bilememde.
    Heyet raporunu bağlum tıp merkezinden 150liraya alıyosun.
  • Normal rapor daha 20 gun hakkm var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: einst3inR

Normal rapor daha 20 gun hakkm var

git bi özel hastaneye al 5 gün
  • Birsey sorucam. Mesela pzt günü 12 gün normal rapor aldım. 10 günlük hakkımı mı kullanmış oluyorum

• etimesgut devlet hastanesine git garanti rapor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvlhr

etimesgut devlet hastanesine git garanti rapor

Kesin 5 gün veriyorlarmı

• quote:

quote:

Kesin 5 gün veriyorlarmı

garanti
  • quote:

quote:

quote:

Kesin 5 gün veriyorlarmı

garanti

Tamam saol hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Damla034

Birsey sorucam. Mesela pzt günü 12 gün normal rapor aldım. 10 günlük hakkımı mı kullanmış oluyorum

hayır 12 gün olarak işleniyor e-okula.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Orijinalden alıntı: Damla034

Birsey sorucam. Mesela pzt günü 12 gün normal rapor aldım. 10 günlük hakkımı mı kullanmış oluyorum

hayır 12 gün olarak işleniyor e-okula.

Tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

normal raporu bilememde.
    Heyet raporunu bağlum tıp merkezinden 150liraya alıyosun.

Slm üstad şu özel bağlum tıp merkezi 150 tl ye kaç gün rapor veriyor? ve şimdide alabilir miyim?
  • arkadaşlar bu heyet raporu meselesi önemli bisey:D dayısı ebesi dedesi olan raporu beleşe alıyor ben 5-10 tıp merkezi araştırdım 300-400 arası değişiyor bu kadar paraya yazık değil mi yahu 100-150 arası herhangi biryer bulan varsa paylaşırsa sevinirim
  • aynen kardeş banada öle bişi lazım.. bulursan banada sölesen çok iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.