Mustafa Armağan'ın Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı-2 isimli kitabını bugün bitirdim. Sonra ; Fatih Reşit Civelekoğlu'nun Periye Nasıl Deve Yapıyoruz isimli kitabını okumayı düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: _MikaeL_ Köle Olmayacağız - Aliya İzzetbegoviç Srebrenitsa anısına... üstat kitabın mahiyetinden bahsedermisiniz?
quote:Orijinalden alıntı: Khán gogol-ölü canlar yarısındayım kitabın.tavsiye ederim... Çok ünlü bir kitap biraz anlatır mısınız?
quote:Orijinalden alıntı: MetadonDiaz quote:Orijinalden alıntı: Khán gogol-ölü canlar yarısındayım kitabın.tavsiye ederim... Çok ünlü bir kitap biraz anlatır mısınız? Bu sene üniv. sınavına girmiştim sorularda çok karşıma çıkıyordu bu eser. Biraz bahsedersen iyi olur.
quote:Orijinalden alıntı: black_sea_28 Mustafa Armağan'ın Abdülhamit'in Kurtlarla Dansı-2 isimli kitabını bugün bitirdim. Sonra ; Fatih Reşit Civelekoğlu'nun Periye Nasıl Deve Yapıyoruz isimli kitabını okumayı düşünüyorum. Nasıl ikinci kitap beğendin mi bende almayı düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Mr. Crowley Hiç olmazsa kitap bölümüne yazarken dikkat edin. Yanlış Şuan, yada Doğru Şu an, ya da Vampir Günlükleri(Öfke ve Karanlık Buluşma) kitabını okuyorum. Düzelttim.Uyarı için sağol
quote:Orijinalden alıntı: TIME BANDIT Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası Hocam kitap nasıl, biraz yorumlarsan sevinirim.