Bildirim
Black Clover (2017) [ANA KONU]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
https://forum.donanimhaber.com/black-clover-2017--129020681-3#142764880
Konusu vardı hocam. -
Konuda güncellik ve bilgi paylaşımı adına hiçbirşey göremedim o yüzden açtım aktifliğini yitirmiş yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 5 Haziran 2020; 17:9:28 > -
Forumda daha önce açılmış bir konu varsa üstüne konu açmıyoruz. Forumun düzeni adına. O konuya yazarak aktifliğini yitiren konuyu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: jeffogu
Konuda güncellik ve bilgi paylaşımı adına hiçbirşey göremedim o yüzden açtım aktifliğini yitirmiş yani -
Tamam dostum yetkiliysen sil o zaman konuyu isteyen de yazar o konuya 3 ayda bir -
Seslendirme kötü. -
Yok hocam yetkili değilim Sadece forumun işleyişi hakkında bilgi verdim. Anime bölümü eskisi kadar aktif değil. Sizin gibi birçok kişi konulara mesaj yazılmıyor diye yeni konular açsa işin içinden çıkamayızquote:
Orijinalden alıntı: jeffogu
Tamam dostum yetkiliysen sil o zaman konuyu isteyen de yazar o konuya 3 ayda bir -
- İlgili içerik hakkında açılan ilk konu, sadece açılış tarihi baz alınarak, ilgili konunun ana konusu olma özelliğini taşımaz.
Konuda mevcut içeriğin nispeten* de olsa doyurucu bir nitelikte olması, ilgili konuyla alakalı resmi detayların nicelik olarak az bile olsa net bir şekilde aktarılması gerekmektedir.
"Ana Konu kapma" adına, erkenden ve asılsız üç beş satır açıklamayla açılan konular, aynı konuyla ilgili daha doyurucu bir içerik ve net bilgilerle daha sonra açılacak bir konunun ana konu olmasına engel olmaz.
Forumun işleyişi hakkında bir bilgi mesela :D Dediğim gibi söylerseniz bölüm yetkilisine siler konuyu problem değil ben iyi bir düşünceyle açmıştım konuyu sıkı bir fanı ve takipçisi olduğum için zaten amacından saptı çamur oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 11 Haziran 2020; 17:48:38 >
-
Niye herkes birbirine yanık
Keşke yedi günah abisinden örnek alsaydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X