|
Bildirim
|
Yahu şu 50 GB'lık oyunlardan alamadığım zevki şu 300 MB'lık oyundan alabiliyorum.
|
Ya arkadaşım kusura bakma ama yazmadan geçemeyeceğim...Hem oyunu Torrent indirdim diyorsun hem de burada oyunda şuda olsa buda olsa diye akıl veriyorsun...Hiç kusura bakma öğrenci bile olsan bu oyunu orjinal alırsın 15 tl fiyatı vardı...Sizin gibiler yüzünden bu oyuna çıkmasını beklediğim ve bunu ümit ederek oyunu satın aldığım Türkçe dil desteği de zor gelir...
Edit : biz size burada 50-60-100-150tl lik oyunları al demiyoruz...Bu kadarına bütçesi yoktur insanın alamaz.Ama 15 tl nedir (küçümsediğim için değil Allah muhtaç etmesin tabi) hergün 0,50 kuruş atsaydın 1 ayda zaten oyunu alırdın... |
Olaya bak abi , 35-40 gündür hayattayım ölmedim , bir güncelleme geldi şuan sanki yerin dibindeyim. Kayalıklar içinde sıkışmış vaziyetteyim. Bug oluşmuş
Vahşi doğada gebermedim ama bu oyunu yapanlar beni gebertti |
Eğitim cidden şart. Türkçe okuma yazması yarım yamalak olan adam Türkçe çeviri bekliyor. Bence şu yazı dilinde kullandığın Türkçe bile seni çeviri isteme yada varolan çeviriyi eleştirme hakkını elinden alıyor. Adam yapmak zorunda değil ki. Birde "bir is yapiyorsan tam yapacaksin" demişsin. Be adam sen yukarıda tam olarak düzgün Türkçe mi kullandın? Kendi yazdığın yazında bile kendin ile çelişiyorsun. Önce tam olarak düzgün bir Türkçe kullan, sonra eleştir...
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 15 Ağustos 2014; 0:00:55 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|