< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Ekim 2020; 0:4:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Ekim 2020; 0:4:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni bitirdiğim efsane oyun. 2017de çıkmış bu oyunu şimdiye kadar oynamayarak çok şey kaçırmışım onu anladım.
Atmosfer, vuruş hissi, bazı yaratıkların ve bazı hareketlerin last of us oyununa çok benzemesi, oyunun uzunluğu, grafikler, bosslar, mekanlar vs. hangi birini anlatsam. Enfes bir oyun yapmışlar. 3. oyunu daha duyurmadılar ama inşallah bir an önce 3. oyunuda çıkarırlar. Oyunun sonundaki yazılardan sonra çıkan son videoda serinin geleceğine göz kırpılmış. Umarım yapımcı Tango Gameworks bu oyunun devamını boşlamaz. Oyunu yaklaşık 15,5 saatte bitirdim. Bi 15,5 saat daha olsa gıkım çıkmaz. Baymadan etmeden her bölümde acaba bu sefer ne olacak diye merak ederek efsane bir atmosfer içinde oynadım. Türkçe yamasıda gayet başarılı olmuş. 2-3 abukluk dışında binlerce cümlede bir sıkıntı görmedim. Oyun boyunca uzun namlulu silahların bazen elde görünmemesi, nişan alınca görünmesi gibi 2-3 küçük bugla karşılaştım. Onun dışında enfes bir oyundu. Şimdiden arşivimdeki harika oyunların arasına katıldı. İddia ediyorum yere göğe sığdırılamayan Resident Evil 2 ve 3 remakeleri The Evil Within 2 yanında ağır balon kalır. Oynayın oynattırın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_WORM -- 12 Haziran 2017; 13:52:30 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |