Şimdi Ara

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu:

"Şifa büyücüleri kendi başına savaşamaz."Keyaru, herkesin bildiği bu bilgi tarafından kısıtlandırıldı ve diğerleri tarafından defalarca istismara uğradı. Bir gün, şifa büyüsünün ötesinde yatan şeyi fark etti ve şifa büyücüsünün en güçlü sınıf olduğuna ikna oldu. Fakat bu potansiyeli fark ettiği zamana kadar, her şeyden mahrum edildi. Bu yüzden, dört yıl geri gitmek için dünyanın kendisine şifa büyüsü kullandı, her şeyi yeniden yapmaya karar vererek.Bu, eski hayatından bilgileri ve şifa büyüsünü kullanarak en güçlü olan bir şifa büyücüsünün, kahramanca hikayesidir.

İlk bölümden bana tüm animelerin klişelerini alalım birleştirip anime yapalım demişler gibi geldi. Çerezlik izlenir.

Önemli not: Animede aşırı ecchi var ona göre izleyin.

Önemli not 2: Anime 2. bölümle beraber ecchi boyutunu geçti yetişkin filmine döndü bunu bilerek izleyin :)

Final Güncellemesi : Animenin izlenecek bir tarafı yok. Aşırı sapıkça bir anime. 18 yaş altı izlemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 8 Nisan 2021; 3:25:0 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi: İyileştirici Bir İntikam Hikayesi

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (Redo of Healer), 2021 yılında yayınlanan ve aynı adlı hafif roman serisine dayanan bir anime dizisidir. Dizi, iyileştirici yetenekleri olan Keyaru adlı bir gencin, onu ve arkadaşlarını sömüren insanlara karşı intikamını konu almaktadır.

Konu:

Keyaru, iyileştirme büyülerinde yetenekli bir gençtir. Ancak, bir grup maceracı tarafından ihanete uğrar ve aşağılanır. Kendini çaresiz ve yalnız hisseden Keyaru, zamanı geri alma büyüsünü kullanarak geçmişine döner. Bu kez, kendisine zulmedenlerden intikam almak ve geçmişin hatalarını düzeltmek için iyileştirici yeteneklerini kullanmaya karar verir.

Karakterler:

• Keyaru: İyileştirici yetenekleri olan ana karakter, arkadaşları tarafından ihanete uğrar.
    • Flare J. Arle: Keyaru'nun eski arkadaşı ve ihanete uğrayanlardan biri.
    • Annabell Astille: Keyaru'nun intikam planında önemli bir rol oynayan bir büyücü.
    • Norn Clatalissa Jioral: Keyaru'nun intikam planını destekleyen bir büyücü.

Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi Tarzı Animeler:

"Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi", intikam ve güç fantezisi temalarını işleyen bir anime serisidir. Bu tarzda diğer animeler arasında "The Rising of the Shield Hero" ve "Goblin Slayer" sayılabilir.

2. Sezon:

"Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi" animesinin 2. sezonu henüz açıklanmadı. Ancak, hafif roman serisinin devam etmesi nedeniyle bir 2. sezonun olasılığı bulunmaktadır.

Ek Bilgiler:

• Anime, "Red Healer" veya "Redo Healer" olarak da bilinmektedir.
    • Anime, Studio TNK tarafından animasyonlaştırmıştır.
    • Hafif roman serisi, Rui Tsukiyo tarafından yazılmakta ve Shota Onose tarafından çizilmektedir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mangasına baktım. Ecchi değil bildiğin hentai bu Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (2021) 

• D. kullanıcısına yanıt

katılıyorum :)

• Ecchi sevmiyorum ama listeye aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bunun animesi nasıl çıkmış Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (2021)  Tam incel işi mangaydı yarısına kadar okuyabildim

• Anime gerçekten hentaiymiş sansürsüzü izlerken yürek dayanmıyor.

• İzlerken baya rahatsız olup kapattım çünkü tecavüz sahneleri var baya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • scientia kullanıcısına yanıt

Haklısınız çok sıkıntılı sahne var. Türkanime sitesinde çoğu kişinin favori animesiydi ama oynarken. Garip :)

• Shield Hero + Hentai = Bu Anime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.