Şimdi Ara

Hajime No Ippo: New Challenger (Yeni sezon başladı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boks konulu hayata dair bol mesajlı bir animedir izlemeyenler mutlaka izlesin. Eski sezon "Infusion" fansublu 76 bölümden oluşuyor.

Yeni sezonu uzun zaman sonra 2009'da geliyormuş sabırsızlanıyorum.

Yeni sezon mükemmel bir şekilde başladı (7 Ocak). Tipler falan az da olsa değişti tabii ama mangada olan dehşet bölümler kesinlikle önümüzdeki haftalarda geliyor. Özellikle Takamura vs. Hawk'ı merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamingExpert -- 10 Ocak 2009; 0:38:10 >

• Boksu sevmiyom yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: İchimaru

Boksu sevmiyom yav

Bende Basketbolu sevmiyordum ama Slam Dunk'u izleyince değişti fikrim.Sende bu animeyi izleyince fikrin değişebilir tanıtıma aldanma eğlenceli yer yer komik yerlerle dolu, bence ön yargılarını bırakıp izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

Orjinalden alıntı: İchimaru

Boksu sevmiyom yav

Bende Basketbolu sevmiyordum ama Slam Dunk'u izleyince değişti fikrim.Sende bu animeyi izleyince fikrin değişebilir tanıtıma aldanma eğlenceli yer yer komik yerlerle dolu, bence ön yargılarını bırakıp izlemeni tavsiye ederim.

Yok yav boks var izlemem diye bişi demek istemedim

Boksu sevmiyom ama anime güzel olabilir
    Kotada boş yer bulursam denerim bir gün :)
  • Eyeshield 21 sayesinde de amerikan futbolunu sevmedik mi ? :P
  • Kulübe giricektim ben ES21 yüzünden Fakat askerlik yine engel oldu o ayrı ^_^
  • ben yeni başladım buna.
    en son 20. bölümü izledim.tavsiye ederim.
    yeni sezon olayı da çok iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=45614
    Yeni sezon başladı, ilk bölüm nete düşmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=45614
    Yeni sezon başladı, ilk bölüm nete düşmüş.

teşşekkürler haber verdiğin için 2009 olduğunu biliyordumda ocağın başında çıkacağından haberin yoktu anidbye baktımda henüz çeviren grup görünmüyor umarım kaliteli bir grup alır çeviriyide keyifle izleriz
  • Animesini izleme fırsatım olmadı ama mangasını okuyorum. Sıkıcı değil ama karakterler biraz daha gze hitap edebilirdi.
  • Konuyla ilgilenmeye vaktim olmamıştı arkadaşlar yoksa yazacaktım yeni sezonun 7 Ocak'ta başlayacağını. Neyse ben müsait oldukça ilk mesaja bölüm yüklendikten sonra link ekleyeceğim.
  • link yayınlama forumda sorun olabilir zaten arayan rahatlıkla bulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

link yayınlama forumda sorun olabilir zaten arayan rahatlıkla bulur

Tavsiyen için sağol kardeş. Kaldırdım linki.
  • İlk sezonun tr alt yazısı var mı ? Sadece ilk 3 bölümü çevrilmiş DP'de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

İlk sezonun tr alt yazısı var mı ? Sadece ilk 3 bölümü çevrilmiş DP'de.

animanist grubu tüm bölümleri fansub olarak hazırladı bu sezonuda fansub olarak hazırlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 10 Ocak 2009; 22:36:01 >
  • Gerçekten çok guzel bir anime burdaki tavsiye uzerine başladim.İzleyin pişma olmasiniz
  • Beyler "Bloody Cross" mükemmeldi ya 2. bölümdeki. İlk bölümden Arnie'nin Miyata'nın counterını bir şekilde etkisiz hale getireceğini tahmin etmiştim ama sürekli nasıl yapacak diyordum. Kesinlikle harika bi şekilde blokladı crossu.

Ben crosstan eğilerek sıyrılacağını daha sonra alttan vuracağını düşünmüştüm ama bu şekilde daha bi' artistik olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

Beyler "Bloody Cross" mükemmeldi ya 2. bölümdeki. İlk bölümden Arnie'nin Miyata'nın counterını bir şekilde etkisiz hale getireceğini tahmin etmiştim ama sürekli nasıl yapacak diyordum. Kesinlikle harika bi şekilde blokladı crossu.

Ben crosstan eğilerek sıyrılacağını daha sonra alttan vuracağını düşünmüştüm ama bu şekilde daha bi' artistik olmuş.

yazarken bu şekilde spoiler butonuna alırsan daha iyi olur
  • ben askerdeyim şu anda makineyi ve net olayını kurunca narutodan sonra ilk bunu indireceğim.
    sabırsızlanıyorum.
    daha 81 gün var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.