Asus TUF Z490 Gaming Plus Voltaj Değişmeme Sorunsalı
Hocalarım 10700K ile beraber TUF Z490 kullanıyorum. Tüm LLC, SVID behavior kademelerini tek tek denedim ve negative avx offset 0 olarak seçili. Speedshift, speedstep, Cstateler kapalı. Belki de akla gelebilecek her türlü kombinasyonu denedim. Fakat ne yaparsam yapayım anakart kaydettiğim manuel ya da offset voltaj değerlerini işlemiyor. HWinfo, HWMonitor, CPU-Z hepsinde voltaj sürekli sabit 1.3 ve 1.38 arası yük durumuna göre dalgalanıyor.
Bios ve ME chipseti en son sürümde güncel. Sorunun çözümünü bilen birisi varsa çok memnun olurum.
Merhaba hocalarım, ankastreden modeme kadar kendim CAT 6 kablo çektim. Bugün gelen TTNET yetkilisi modeme takılacak ucu keserek telefon kablosuyla ek yaptı ve bantladı. Daha sonra telefon kablosunun ucuna RJ11 jack çakarak modeme bağladı. Fakat ping biraz yüksek ve epey dalgalanıyor. Sebebi CAT6 kablonun ucuna telefon kablosuyla yapılan ek olabilir mi ? CAT6 kabloya direk jak takılamıyor mu diye sorduğumda, hayır CAT6 kabloya RJ11 jack çakılmaz tam oturmaz zaten bu yüzden ek yaptım dedi. CAT 6 kabloya direk RJ11 çakılabilir mi ?
Black Clover (2017) [ANA KONU]
|
|
Ziraat Bankası Yatırım Hesabından Para Aktarma - Çekme
|
Kablonet Fiber Sinyal Değerleri
|
Reset atarken ekranın geç gelmesi
|
Windows 10 Ağ Sıfırlama Sonrası Kurulum
|
TTNET Cayma Bedeli Rezaleti
|
Kasa içi hava sirkülasyonu
"ioz" adlı kullanıcı ile asla alışveriş yapmayın, ne mal satın ne de mal alın. Kendisi eline gelen sağlam ürünlere zarar verip iade istemekte, normal olarak iade kabul etmeyen satıcılara da olumsuz referans verip satıcı profilini zedelemektedir. Kullanıcının profilinden daha önce başka kişiler hk açtığı benzer konulara da ulaşabilirsiniz. Sahibinden ve Sanalpazar üzerinden yüze yakın satışım olmuştur, görüldüğü üzere forum üzerinde yaptığım diğer satışlardan da aldığım referanslar mevcuttur. Alışveriş yaparken aklınızda şüphe kalmasın, iyi forumlar. |
"ioz" adlı kullanıcı ile asla alışveriş yapmayın, ne mal satın ne de mal alın. Kendisi eline gelen sağlam ürünlere zarar verip iade istemekte, normal olarak iade kabul etmeyen satıcılara da olumsuz referans verip satıcı profilini zedelemektedir. Kullanıcının profilinden daha önce başka kişiler hk açtığı benzer konulara da ulaşabilirsiniz. Sahibinden ve Sanalpazar üzerinden yüze yakın satışım olmuştur, görüldüğü üzere forum üzerinde yaptığım diğer satışlardan da aldığım referanslar mevcuttur. Alışveriş yaparken aklınızda şüphe kalmasın, iyi forumlar. |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 932
İkinci El Bölümü Mesajları: 182
Konularının görüntülenme sayısı: 32.692 (Bu ay: 662)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 213 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware