|
Bildirim
|
Aman dikkat et, bu sömürücülere cayma bedelini ödemeye çalıştığın zaman bile kurnazlık yapıyorlar. Ben de TTnet'ten bıkmış, ve 180TL cayma bedelini ödemeyi göze almıştım. Daha sonra iptal gerçekleşti, ve bir kez olsun mail adresime gelmeyen fatura bilgisi yine gelmemişti. Bununla birlikte müşteri hizmet nosuda kayıtlarından silinmişti. Bu parayı hiçbir şekilde ödeyemedim. 30 defa telefon açıp ödemek için aradım TTnet müşteri hizmetlerini, bir türlü yardım edemediler, ya da işlerine gelmedi bunu yapmak, her zaman ki gibi :) Bir gün ne oldu peki ? Pat beni bir avukat aradı, ve benimle lanlı lunlu konuşarak TTnet'e olan bu borcumu ödemem gerektiğini söyledi, ve toplamda 300tl olan borc oldu 950 tl :) TTnet ne yapmış biliyor musunuz, bu borcun odenmesi için ilk önce kayıtlı ev adresine ihbarname gelir, bu kağıdı benim eski kayıtlı olduğum ev adresine yollamışlar :D Bir de utanmadan, avukat üste çıkmak için "ihbarname gönderdik evinize" diyordu. Neyse, hiç mahkemelerle uğraşamayacağım için bu parayıda ödemek zorunda kaldım. İşin pis tarafı ne biliyor musunuz. Bu parayı aynı müşteri numaram ile normal fatura merkezinde ödedim. Ama bu katlanmış borcu odemeden once aynı müşteri hizmet nosu ile aynı fatura merkezinde odemek ıstedıgımde kayıt cıkmıyordu :) İşte böyle lanet şeyler kendileri.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:6:38 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:5:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 24 Ekim 2017; 12:58:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|