Şimdi Ara

Türk Telekom Ev Telefonu Kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ev telefonumu kapatmak için TT ofisine gittim.Ancak internet kullandığım için(fiber) hat parasını alınacağını söylediler(yalın internete geçiş) ben de tamam dedim.Şu an internet faturam 15 TL gibi bir ücret eklendi.Fakat ev telefonum da hala çalışıyor.Size gelen telefonu açabilirsiniz siz telefon ederseniz ücret eklenir dediler.Benim aklıma takılan soru şu ; benim interneti nakil ettirme durumum var.Ben bu ev telefonunu nasıl tamamen kapattırıp sadece internet kullanmaya devam edebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türk Telekom Ev Telefonu Kapatma

Türk Telekom ev telefonunu kapatmak istiyorsanız, izleyebileceğiniz adımlar şunlardır:

• Müşteri Hizmetlerini Arayın: Türk Telekom'un 444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerini arayın ve ev telefonunuzu kapatmak istediğinizi belirtin.
    • Hesap Bilgilerinizi Doğrulayın: Müşteri temsilcisine hesap numaranız ve kimlik bilgilerinizi vermeniz gerekecektir.
    • Kapatma Talebinde Bulunun: Müşteri temsilcisine ev telefonunu kapatmak istediğinizi teyit edin.
    • Kapatma Tarihini Belirleyin: Telefon hattınızın kapatılmasını istediğiniz tarihi seçin.
    • Son Fatura Bilgisi: Müşteri temsilcisi, size son faturanızın tutarını ve ödeme bilgilerini sağlayacaktır. Faturanızı ödemeyi unutmayın.

İpuçları:

• Ev telefonunuzu kapatmadan önce, alternatif iletişim seçeneklerini (cep telefonu, internet tabanlı mesajlaşma uygulamaları) ayarladığınızdan emin olun.
    • Kapatma işleminin tamamlanması birkaç iş günü sürebilir.
    • Ev telefonunuzu tekrar açtırmak isterseniz, yeni bir başvuru yapmanız gerekecektir ve ek ücretler uygulanabilir.

Türk Telekom ev telefonu kapatma işlemini tamamlamak için yukarıdaki adımları takip ederek kolayca ev telefon hattınızı kapatabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Müdürlüğe gidip doğru dürüst iptal talebinde bulunun.
  • ne işin var ofiste. telekom müdürlüğe gidip kapatacaksın.elimde yetki olsa bu ofislerın hepsini gece 12,00 de kapatırım.
  • Ev telefonunu iptal ederek kapatınca bu hat üzerinde bulunan aktif ve taahhütlü internet hizmetinin YALIN İNTERNET haline dönüşmesi gerekiyor değil mi otomatik olarak?

Burada öyle yazıyor:
    www.turktelekom.com.tr
    Sabit Telefon (PSTN) Hattı İptal Olan Abonelere Yönelik Otomatik Yalın Dönüşüm Sürecinin Devreye Alınması Hakkında | Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/sabit-telefon-pstn-hatti-iptal-olan-abonelere-yonelik-otomatik-yalin-donusum-surecinin-devreye-alinmasi-hakkinda

Bu durumda internet taahhütünün de bozulması ve cayma bedeli çıkması ihtimali var mıdır?

Bu konularda bilgi sahibi olan veya Telekom'da çalışan yetkili bir arkadaş varsa ve yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ocak 2025; 3:35:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.