ben bilgisayarım olmadığı zamanlar cafelere gittiğim zaman hep bu oyunu oynardım ama şimdi alıp yüklemedim bile
Güzel oyunda insanı sarmıyor yada beni sarmadı
ben tırlarla sabahlıyordum
hiç bir oyunla bu kadar haşır neşir olmamıştım süper bi oyun,bide direksiyon aldım of of manyak oldu yaww
ben oynadım ama bence hurt track cok daha güzel
Oyun sırasında Pause/Break tuşuna basın ve slallcheats yazıp hile modunu açın. Daha sonra aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. Kod Sonuç sllottery $50,000 ve 1 License slroads Tüm yollar açılır slmap HAritadaki tüm gizli Container'ler görünür slrepair Ücretsiz tamir için Backspace tuşuna basın slrecover Ctrl + 5 ile bedava Recovery slfillup Sınırsız yakıt mineoff Mayınlar kalkar slturbine Ctrl + 1, 2, 3 ve 4 ile daha fazla Thrust
yamasını bulamadım ama hileleri var
Nasıl bir oyun. Bir ekran görüntüsü varsa koyun.
benim tır filomun hepsi mavi kafa R:MAGNUM AYNI TIRDAN BENDEDE VAR TABİ
hurt track ın modellemeleri daha güzel ama aracın içten görünüşü felaket kötü
deccalx89 senin verdiğin resimler Hardtruck2 un değil mi. iyi hatırlarım yanılıyorsam düzelt azmı yol gittim dağın tepesindeki madene kaybolmasıda cabası. cd yi kaybettim
eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
deccalx89 senin verdiğin resimler Hardtruck2 un değil mi. iyi hatırlarım yanılıyorsam düzelt azmı yol gittim dağın tepesindeki madene kaybolmasıda cabası. cd yi kaybettim
Hardtruck2 olur mu canım?? o oyunu bende çok oynadım. KING OF THE ROAD o.