Şimdi Ara

King Of The Road oynayan var mı???? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
1
Favori
55.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AntiMicrop

quote:

Orjinalden alıntı: marduk

deccalx89 senin verdiğin resimler Hardtruck2 un değil mi. iyi hatırlarım yanılıyorsam düzelt azmı yol gittim dağın tepesindeki madene kaybolmasıda cabası. cd yi kaybettim

Hardtruck2 olur mu canım?? o oyunu bende çok oynadım. KING OF THE ROAD o.

Alıntıları Göster
    aynı mafya arabası ,( aynı göstergeler yeşil üstte yönlendirme )
    olsada bir kursaydık

• quote:

Orijinalden alıntı: marduk

aynı mafya arabası ,( aynı göstergeler yeşil üstte yönlendirme )
    olsada bir kursaydık

Alıntıları Göster
    Ben hiç beğenmedim Arkadaş getirdi canımı sıktı ilk etaptan sonra arkadaş gidince hemen sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

eger download edecek bi site bulsam indirip hemen oynayacam manyak oyundu ya o cok severdim ama cd yi ark a verdim gitti daha gelmedi eger aranısda bilen varsa bi link verirmi bana pm den

?

• ben de oynadım.hatta cabella 4x4 ile birlikte oynadığım ilk bilgisayar oyunuydu yaklaşık 4-5 yıldan fazla oluyo
    ama güzel oyundu allha için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurricane__

ben de oynadım.hatta cabella 4x4 ile birlikte oynadığım ilk bilgisayar oyunuydu yaklaşık 4-5 yıldan fazla oluyo
    ama güzel oyundu allha için.
    ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cliff Burton

ben hard truck serisini oynadım king of the road ıda oynadım ve şunu %100 emin olarak söylüyorum hard truck 2 ile king of the road aynı oyunlar isterseniz alın deneyin aynı çıkmazsa harcadığınız paranızı gönderiyim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

evet ya hurd truck 2 ile king of the road ı niye aynı yapmışlar ki??? anlayamadım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

evet ya hurd truck 2 ile king of the road ı niye aynı yapmışlar ki??? anlayamadım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu oyun xp de çalışmıyor mu ? ben kurdum çalıştıramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

çalışmaz mı ya. ben xp de oynuyorum
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: samet007

quote:

hocam nasıl oluyo bilmiyorum. Oyun açılıyor, fragmanı izliyorum, ayarları yaptıktan sonra başla diyorum makine kapanıyor. xp de problem yaratıyor diye duydum. Bir dosyayı mı ne silmek lazımmış herhalde bilmiyorum oynamak için sabırsızlanıyorum ama oynayamıyorum yardım lütfen ????

• quote:

Orijinalden alıntı: dekonline

quote:

Orjinalden alıntı: samet007

quote:

hocam nasıl oluyo bilmiyorum. Oyun açılıyor, fragmanı izliyorum, ayarları yaptıktan sonra başla diyorum makine kapanıyor. xp de problem yaratıyor diye duydum. Bir dosyayı mı ne silmek lazımmış herhalde bilmiyorum oynamak için sabırsızlanıyorum ama oynayamıyorum yardım lütfen ????

Alıntıları Göster
    walla bn ilk 98 de oynadım sonra xp dede oynadım hıc bı sorun cıkarmadı gercekten cok manyak bı oyun ayrıca download edebileceimiz bı yer war sa lut
    fen soolesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 9 Haziran 2006; 12:13:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

walla bn ilk 98 de oynadım sonra xp dede oynadım hıc bı sorun cıkarmadı gercekten cok manyak bı oyun ayrıca download edebileceimiz bı yer war sa lut
    fen soolesın

Alıntıları Göster
    internet cafelere gitmem ama bir kere gitmiştim bu oyundan başka oynayacak birşey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

internet cafelere gitmem ama bir kere gitmiştim bu oyundan başka oynayacak birşey yoktu.

Alıntıları Göster
    king of the road
    (zevkler ve renkler tartışılmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: karacacan

king of the road
    (zevkler ve renkler tartışılmaz)

Alıntıları Göster
    kesinilkle KING OF THE ROAD

• quote:

kesinilkle KING OF THE ROAD

Alıntıları Göster
    oyun çok güzel yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

oyun çok güzel yaa

Alıntıları Göster
    benim laptoba kurdum amd turion 1.8 lik 1gb ram lik atix200 128 mb ekran kartl1k laptoba renkler 16 bit gözüküyo ayarlardada 32bit yok nas1l ayarlicaz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphan12

benim laptoba kurdum amd turion 1.8 lik 1gb ram lik atix200 128 mb ekran kartl1k laptoba renkler 16 bit gözüküyo ayarlardada 32bit yok nas1l ayarlicaz bunu

Alıntıları Göster
    internetten indirmek yasal mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphan12

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

oyun ayarlarında olması lazım

• Yaw KardesLerim Ben bu oyuna Hastayim fakat hic bi Yerden ne buLabiLdim nede indirebiLdim bana Yarımcı oLmak istiyenLer msn imden uLassin bi zahMet
    MSN: tutsak_dusler38@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugra66

Yaw KardesLerim Ben bu oyuna Hastayim fakat hic bi Yerden ne buLabiLdim nede indirebiLdim bana Yarımcı oLmak istiyenLer msn imden uLassin bi zahMet
    MSN: tutsak_dusler38@hotmail.com
    arkadaşlar merak ettim bu oyunu namını çok duydum biraz ss koyarmısınız güzelse alıp oynamayı düşünüyorumda tabi bulabilirsem sanırım 1-2 senelik oyun heralde...
  • arkadaşlar herhalde bu sp2 de çalışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.