Yahu eski pc'de oynayabiliydum. Yeni pc'de oyna girmeden atıyor dışarı
Bunu çözümünü veya neden olduğunu söyleyecek kimse yok mu?
Eskiden Gece Gündüz Oynardım Keşke Devam Oyunu Gelse Şöle Güzel Grafiklerle.
Zamanının en zevkli oyunlarındandır.18 wos serilerinde haulini tavsiye ederim. yeni çıkan ets de grafik bakımından tatmin edici.scs soft'un tır simulasyon oyunlarının tek dejavantajı prizm 3d hatası vermesi.
bende yeni çıkacak olan ring'n roll'ü bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: #GECE#
Zamanının en zevkli oyunlarındandır.18 wos serilerinde haulini tavsiye ederim. yeni çıkan ets de grafik bakımından tatmin edici.scs soft'un tır simulasyon oyunlarının tek dejavantajı prizm 3d hatası vermesi.
bende yeni çıkacak olan ring'n roll'ü bekliyorum.
Haulin iyi hoş da Avrupa kamyonları neredeyse hiç yok. Sadece Volvo var. O da burunlu. Renault Magnum, Premium, Iveco Stralis, MAN TGA ile Avrupa tipi dorse yamaladım, makina kaldırmadı. Jantlar çok yükleniyor.
King güzel oyun. M5 var. Müzikleri değiştirdim. Oyun aklıma geldi de Ferdi Tayfur, Cengiz Kurtoğlu çalmaya başladım. Bir de sorum var. Bu oyun için en son v1.3 patch mi çıktı yoksa daha yükseği var mı?
o patch ne işe yarıyor acaba yollar da falan farklılık oluyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: canozpinar
o patch ne işe yarıyor acaba yollar da falan farklılık oluyor mu?
Bendeki 1.3 olarak geldiği için bilemiyorum. Bence hatalar varsa onları ayıklıyordur. Bahsettiğiniz gibi düzelme olsa renk derinliği 32 bite çıkardı.
grafikleri iyi değil fazla
kaç yıllık oyun ne bekliyorsun ki?
evet bende bu oyunun hastalarından birisiyim sanırım sanırım Türkçe yaması çıkmış oyunu uzun bir süre önce almıştım çok beğendim daha sonra arkadaş kaybetti sonra tekrar buldum aldım onu da ben kaybettim şimdi netten indiriyorum Türkçe yamasını da en kısa zamanda yamalamam lazım
oyunu indirdim fakat çalıştırmadı ya oyun penceresi açılırken şöyle bir hata beliriyor ekranda:
your computer does not have graphic accelerator
bunun için ne yapmam gerekiyor ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: space_jam
yav ben en fazla 250 yapabildim sen nası yaptın:D
Valla hocam can sıkntısı işte
yaw kankiler ben bu oyunu yükledim pcme güselde oynuyom ama f2 ye basınca rakip firmalardan bazıları biras geçnce logoalrını koyuyolar bide 0 olan yer 1-2 fln oluyo ben ööle nasıl yapcam??? 120 bin param var şuanda.... kendi kendinemi oluyo nasıl oluyo anlamadım ben bunu... sıkılmaya başladım fallla....
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
Oyun sırasında Pause/Break tuşuna basın ve slallcheats yazıp hile modunu açın. Daha sonra aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz. Kod Sonuç sllottery $50,000 ve 1 License slroads Tüm yollar açılır slmap HAritadaki tüm gizli Container'ler görünür slrepair Ücretsiz tamir için Backspace tuşuna basın slrecover Ctrl + 5 ile bedava Recovery slfillup Sınırsız yakıt mineoff Mayınlar kalkar slturbine Ctrl + 1, 2, 3 ve 4 ile daha fazla Thrust