Şimdi Ara

Apple TV+’ın Tom Hanks başrollü bilim kurgu filmi Finch’ten ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple TV+’ın Tom Hanks başrollü bilim kurgu filmi Finch’ten ilk fragman geldi

Birçok başarılı filme imza atmış olan Tom Hanks'in başrolünde olduğu yeni bilim kurgu filmi Finch’in ilk fragmanı geldi.

Ayrıca Bkz.Netflix'in popüler dizisi The Witcher'ın 2. sezonundan Geralt'ın olduğu bir görsel paylaşıldı

Normalde BIOS ismi ile geçtiğimiz yıl yayınlanması gereken filmin yayın hakları birkaç ay önce Apple TV+’a geçmişti ve filmin adı Finch olarak değiştirilmişti. Ayrıca film süresiz olarak da ertelenmişti. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen Finch, 5 Kasım 2021’de Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

Film, görsel açıdan tatmin edecek gibi duruyor. Oyunculuk açısından zaten pek de meraklanmaya gerek yok usta oyuncu Tom Hanks fragmanda bile yeteneğini gösteriyor.

Filmin senaristliğini Craig Luck ve Ivor Powell üstleniyor. Yönetmenliğini ise Miguel Sapochnik üstleniyor. Finch'in oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Caleb Landry Jones, Samira Wiley ve Christopher Farrar bulunuyor. Bahsi geçen ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Finch İlk Fragman

• Sanki Wall-E'nin insan versiyonu gibi. Aynı boş dünya atmosferi, kirli bir gelecek, toz fırtınaları, yalnızlık ve bir dost hayvan ve artı bir de arkadaş robot. Tek farkı robotu kendi cinsinden erkek. Belki de yönelimi öyle bilemedim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 21 Eylül 2021; 02:59:28 >
  • 10 NUMARA FRAGMAN OLMUŞ İNŞALLAH DAHA FAZLASI GELMEZ

• Fragman film kaliteli bir film olacağını gösteriyor. Ben beğendim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tom Hanks'in 2001 yapımı orjinal adı ile "Cast Away" yeni hayat seyretmiştim ve film beni çok etkiledi. Bu filmdede benzer bir ambians var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 21 Eylül 2021; 10:00:01 >
  • kaliteyi fışkırtmışlar

• Tom Hanks zaten belli bir seviyenin üzerinde oynayacağından rahatlıkla izlenebilir. Pandemi başına denk gelmişti sanırım. Tom Hanks'in Greyhound diye bir filmini daha Apple satın almıştı. Öneririm izlemeyenlere. 2. Dünya Savaşındaki gerilimi güzel gösteriyor sadece küçük bir hikayeye odaklanarak.

• cengizhan72 kullanıcısına yanıt
    Cast Away biraz ondan biraz chappie karışımı biraz walle ortaya karışık güzel karışım

• Yahu izlemeyeyim izlemeyeyim diyorum ama insan merak ediyor fakat bildiğin filmin özetini 2 dk da fragman diye izlettiler ya. Resmen filmin özetini izliyoruz.

• Neden hep köpek olmalı ? Köpek olmadan olmuyor mu ? Başlangıç paketi hep bu galiba bu tarz senaryolarda her zaman bir köpek olmalı. Yalnız kalan bir insanın yanında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.