Şimdi Ara

John Wick serisiyle aynı evrende geçen Ballerina filminden yeni fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: snty Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • John Wick serisiyle aynı evrende geçen Ballerina filminden yeni fragman yayınlandı
    Bugün artık koca bir franchise'a dönüşmüş olan John Wick'in ilk spin-off filmi olan Ballerina, bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Ünlü oyuncu Ana de Armas'ın başrolünü üstlendiği film, 6 Haziran'da gösterime girecek. Vizyon tarihi yaklaşan film için tanıtım çalışmalarına hız veren Lionsgate, bugün filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Ballerina Filminde Keanu Reeves'in John Wick'i de Yer Alıyor

Ballerina'da Ana de Armas, bir balerin okulunda suikastçı olarak yetiştirilen Rooney'ye hayat veriyor. Çocukken kaybettiği ailesinin intikamını almak isteyen Rooney, intikam yolculuğunda Winston (Ian McShane) ve Charon (Lance Reddick) gibi tanıdık yüzlerle karşılaşıyor. Ayrıca Keanu Reeves de John Wick rolüyle filmde boy gösteriyor.

Filmin oyuncu kadrosunda onlara Norman Reedus (The Walking Dead), Anjelica Huston, Catalina Sandino Moreno, Gabriel Byrne gibi isimler eşlik ediyor.

Ayrıca Bkz.Kıyamet sonrası dünyaları konu alan en iyi kıyamet filmleri

Ballerina'yı John Wick filmlerinin yönetmeni olan Chad Stahelksi değil, Len Wiseman yönetti. Underworld serisiyle tanınan Wiseman aksiyon türüne aşina bir isim olsa da Stahelski'nin yokluğu filme dair soru işaretleri yaratıyor. Zira John Wick serisinin başarılı olmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri de Stahelski'nin çektiği etkileyici aksiyon ve dövüş sahneleriydi. Şimdi Wiseman'ın bu standardı koruyup koruyamayacağı merak konusu.

Filmin setinden ve test gösterimlerinden gelen ilk duyumlar pek iyi değildi. Stüdyonun ortaya koyulan işten pek memnun olmadığı, bu yüzden de filmin önemli bir bölümünü baştan çektirdiği konuşuluyordu. Ama arada geçen sürede filmde önemli değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerin nasıl sonuç verdiğini bekleyip göreceğiz.

• quote:

Filmin oyuncu kadrosunda onlara Norman Reedus (The Walking Dead), Anjelica Huston, Catalina Sandino Moreno, Gabriel Byrne gibi isimler eşlik ediyor.

En sevdiğim oyunculardan biri (!) The Walking Dead

Sayın editör, neden oyuncu isminin yanına sanki diğer adıymış gibi oynadığı yapımı parantez içinde ekliyorsun? Hadi böyle birşey yaptın diğerlerine neden yapmıyorsun? :)

Konuyu dönecek olursak Ana de Armas'ı severim ama filmden beklentim yok.

• Bu vitaminsiz çöpsticki başımıza bela edenin taa .........

Tamam anladık yapımcılarla "aran" çok iyi :) :)

• bir film tutmaya görsün hemen yan çar kasıyorlar.

• şimdi filmi neye bağlayacaklar john ile mi evlenecek :)))

• Marvel'in Black Widow mantığının kopyası resmen, kadın john wick'lerin lakabı Ballerina heralde. İşkenceye benzer zorlu eğitimden geçirilen yetim küçük kızlar süikastçi olarak büyütülür, gerçek bir ilişkileri veya çocukları olamaz.
    Sadece öldüklerinde emekli olurlar.

• Bu film %100 bana göre. Ana de Armas'a bayılıyorum zaten. Hem de suikatçı rolünde. Umarım iyi senaryosu vardır ve iyi gişe yapar. Üçleme film çekerler inşallah ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhalde Sharon (Lance Reddick) 'u CGI yaptılar. Aktörü çok önce vefat etti.

Bu arada Ana de Armas'ı yetenekli bulmakla beraber bu rol için biraz sırıtmış gibi. Fazla ufak tefek, çelimsiz, ayrıca çok hantal duruyor. Karakterinin o kadar kişiyi haklaması bana inandırıcı gelmiyor. Böyle roller için Gina Carano veya Gal Gadot tarzında daha yapılı, en azından uzun boylu veya daha atletik kadınlar seçmeliler.

Film zaten nostaljiyi, başta John Wick (Keanu Reeves) olmak üzere JW evreni karakterlerinin popülaritesini kullanıyor. JW evreninin parçası olarak kolay yoldan kendisine kaldıraç sağlıyor. Sırf John Wick göründüğü için gişede fazladan milyonlar toplayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.