Şimdi Ara

Harry Potter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts 3'ten ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harry Potter evreninde geçen film serisi Fantastic Beasts 3'ten ilk fragman geldi

Harry Potter ile aynı evrende geçen ve daha eski bir dönemi, Albus Dumbledore ve Grindelwald'un gençliğindeki savaşı konu alan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminden ilk fragman geldi.

Ayrıca Bkz.Yayınlanmasına kısa bir süre kalan The Witcher'ın 2. sezonundan yeni görseller geldi

Geçtiğimiz haftalarda resmi ismi Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore olarak açıklanan filmin ilk fragmanına baktığımızda filmin ana karakterlerinin çoğunu görüyoruz. Özellikle Johnny Depp'in yerine filme katılan Mads Mikkelsen'in dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Film hem isminden hem de fragmandan anlaşıldığı üzere Dumbledore'a odaklanan bir yapım olacak.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, 15 Nisan 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini David Yates, senaristliğini ise J.K. Rowling ve Steve Kloves üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Mads Mikkelsen, Jude Law, Katherine Waterston, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler ve Jessica Williams gibi isimler buluuyor.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Fragman

• Serinin hitap ettiği kiyle 30 yaşını geçti. Yeni jenerasyon a odaklanacaklarına 30+ yaşa odaklansalar çok daha iyi bir spin-off olurdu bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fantastik Canavarlar serisinin 3.filmini sabırsızlıkla bekliyorum, fragmanını çok beğendim. 2.filmi biraz "bana göre" sönük kalmıştı ama 3.film çok güzel olacağına inanıyorum. Harry Potter dünyaya gelmeden yıllar öncesindeki okulunu ziyaret edeceğiz. Muhteşem dörtlü, biri kötü tarafta olsa da yine izlemek harika olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 13 Aralık 2021; 18:47:46 >
  • Bu seriyi, Johnny Depp, Jude Law bile kurtaramıyor. O kadar vasat bir yapım. Konuda, olaylarda, karakterlerin birbirleriyle arasında bir bütünlük yok.
    Öyle yemek yerken felan izlemelik bir seri olmuş.

• İlk filmi cidden beğenmiştim ; ikincisi ilkine göre bildiğin kötüydü, ikincisi iyi olsa üçüncüsünün gideri olurdu ama bence fazla zorlama oldu zarar edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Aralık 2021; 20:15:33 >
  • İkinci film bildiğin çorba gibiydi, bir süre sonra kim nedir ne yapar kopmuştum. İlk film ne güzeldi oysa ki. Bu da çorba gibi olacak büyük ihtimalle.
  • Mads Mikkelsen için bile izlenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.