Şimdi Ara

Sevilen film Sonic the Hedgehog'un ikinci filminden ilk fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevilen film Sonic the Hedgehog'un ikinci filminden ilk fragman geldi

Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Sega'nın yayıncılığını yaptığı Sonic oyunun yeni bir film uyarlaması Sonic the Hedgehog'un ikinci filminden ilk fragman geldi.

Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Spider-Man filminin senaryosu sızdırıldı: Sosyal medyada dikkat edin

Bu sabah saatlerinde düzenlenen The Game Awards töreninde çekimleri geçtiğimiz aylarda başlayan Sonic the Hedgehog 2'den ilk fragman geldi. Ayrıca aynı etkinlikte Sonic'in yeni oyunu da duyuruldu. Fragmana baktığımızdaysa bu sefer evrenin genişlediğini görüyoruz. Özellikle Knuckles karakterini görmek birçok hayranı sevindirmiştir.

Aksiyon macera komedi filmi Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022'de yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini ise Jeff Fowler üstleniyor. Oyuncu kadrosunda James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Idris Elba, Jim Carrey, Lee Majdoub, Natasha Rothwell ve Colleen O'Shaughnessey gibi isimler yer alıyor. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sonic the Hedgehog 2 Fragman

• Çocuklara göre yapmışlar. Tek eğlencesi Jim Carrey.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jim carrey i izlemek bile büyük onur benim için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bak kırk yaşımda izlerim jim carrey için, çocuğu da götüreceğim el mecbur mazeret gerenk

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    Freddy cruger gibi bağırsak deşen sonic mi yapsınlar. Ne bekliyorsun sonicten?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jim geri döndü, izlenir bu sefer…

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Yapısı gereği zaten böyle olmak zorunda. Testere, Hostel gibi bir şey mi bekliyordunuz? Uyarlama gayet başarılı. Hatta şu ana kadar oyundan filme doğru yapılan en iyi adaptasyon diyebilirim. Ciddiyet olarak bakarsak da bence oyunlarından bir tık daha ciddi olmuş, tam kıvamında olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

Götürün hocam ailecek de gidilir bence filme. Çocuk filmi kafasıyla izlemeyin zaten 30 yıllık mazisi olan oyunlar serisinden yapılan bir adaptasyon ve çok başarılı. Fragmanda gördüğüm 4-5 sahne bana 4-5 farklı jenerasyondaki Sonic oyunlarını hatırlattı. Nerdeyse birebir yapmışlar, çok başarılı göründü. Jim Carrey zaten ayrı bir dünya. Pişman olacağınızı sanmam. İyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Aralık 2021; 15:58:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş, demek istediğim yetişkin filmi değil. Film eğlenceli, izle geç tarzında. İlk filmi izlemesem burda ikincisine de yorum yapmazdım zaten. Sadece çocuklara daha çok hitap ettiğini belirtmek istedim. Yoksa kimse Sonic’ten Karın Deşen Jack beklediği yok :)

• ilk filimde bardaki kavga sahnesini 3 4 defa sardırıp izlemişimdir. Çok güzeldi.

• Sega zamanı az oynamadım Sonic’i. O yüzükleri toplucam diye çıldırırdım. Demin ilk filmi çocukla tekrar izledim. 2.’ye de sinemaya birlikte gideriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.