|
The Acolyte, en az izlenen Star Wars dizisi oldu
-
-
Bu markayı domine eden liyakatsız lobiler bir tarafa Yıldız Savaşları seri olarak artık çok sıktı. Çağımızın taleplerini bence karşılamıyor. Aydınlık ve karanlık taraf, Jedi ve Sith düalizminde / ikileminde sıkışmış bir evren. Bunu kırmaları lazım ama bunu kıramadan üstüne bu sığ düalizmi yersiz kimlik politikaları ve yapmacık karakterlerle doldurup iyiden iyiye evreni öldürüyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence güzel dizi, tutulmadıysa iyi pazarlama yapılmadığı içindir. İlk kez imparatorluk olmayan geçmiş dönemlerin anlatıldığı farklı bir dizi, her ortamda darth vader sıktı bence, böyle dönemler de işlenmeli
-
benzerini halo icin yazmistim. oturmus evreni olan eserlere sanki cok yeteneklilermis gibi yeniden lore yaziyorlar. o evrenin yapitaslarini keyiflerince degistiriyorlar. degistirme nedenleriyse o evren icinde hikaye yazmakdan aciz olmalari, hikaye yazabilmek icin herseyi yeniden olusturmak zorunda olmalari. yeteneksiz sekilde var olan evrenin icine ediyorlar. disneyi benzerini hic anlamiyorum. bu kadar buyuk kaynaklari bu kadar yeteneksiz bos adamalara nasil veriyorlar.
-
Çöp, sebep sonuç ve bağlamlar çok zayıf. Takılmışlar Osha'nın kıçına aman Osha şöyle oldu vah Osha böyle oldu..
Böyle küçük çaplı bir rezaleti izleyebileni tebrik etmek lazım.
-
Nereyw tıklasam reklamını görüyorum. Bence zevkin fevkaladenin fevkinde.
-
İyi senaryoya sahip iyi ve kötülerin savaşı insanlık tarihi sona erene kadar izlenir. Kaldı ki evvelki filmlerde bir nebze o dediğini gevşettiler ve çok beğenildi. Yanisi rogue one da , order a kafa tutanların püri pak iyiler değil de, neredeyse her tarakta bezi olan kaçakçı, katil ve baya bildiğin işkenceci tipler olduğunu gördük.
-
Kesinlikle katılıyorum, üstüne karakterleri sürekli bir farklı gösterme peşindeler ama bu farklılık iyi olmuyor aksine diziyi baltalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zevkler ve renkler tartışılmaz yakışıklı. Star wars un izlemediğim bir içeriği kalmadı, oynamadığım oyunu kalmadı, her şeyini süpürdüm çizgi romanlar hariç ve evrenin dönüp dolaşıp darth vader a gelmesi beni baydı artık. Acolyte yeni bir nefes aldırdı bence, farklı bir şey denedi ama beğenilmediyse bilemem, ben nereye tıklasam karşıma gelmiyor, Türkiye'de yaşamıyorum yakışıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 21 Temmuz 2024; 0:24:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettikleriniz seride bir norm haline gelemedi ama. Bence modern Dune uyarlamaları efektif biçimde Yıldız Savaşları'nın fantastik uzay operası tahtına oturdu, ki Dune da kusurlardan azade değil. Peki sebebi nedir? Dune'da daha çok liyakat gözetildi. Buna mukabil Yıldız Savaşları Kathleen Kennedy, Rian Johnson, Jeffrey J. Abrams, Leslye Headland gibi bence ilgili evrenle gerçekten alakası bulunmayan kişilere emanet edildi. Sonuç da haliyle ortada. Şu an pek çok hayranı Yıldız Savaşları'nın vaziyetini tam bir enkaz addediyor. Son seriyi zaten kanondan saymıyorlar. Açıkçası ben de - bir hayran olmaksızın - yaptıkları son işlerden memnun kalmadığımı hatırlıyorum. Hatta yeni üçlemenin muhtemelen içerisindeki en kötü şöhretli sonuncusunu hala düzgünce oturup izlemedim desem yeridir.
Not: Bahsettiğim kişilerin "analiz yapmam, sadece yaparım" türevinde akıllara ziyan açıklamaları mevcut. Bu kadar devasa bir dünya markası oturup derin derin düşünmeden, hiç analiz kasmadan idare edilebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çek bi old republic dönemi bolca duel görelim. Saçma saçma şeyler çekiliyor. Örneğin star wars da en s vdigin karakter ahsoka olmasına rağmen en sevmediğim dizisi ahsoka oldu. Bence acolyte ahsoka dan daha güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun bahsettiğiniz yönleri değil, hemen her kurgu yapım temelinde zaten bu dedikleriniz üzerine kuruludur. İyi kotarılan başarılı olur.
Star Wars özelinde ise, esasında 90'ların sonunda Expansed Universe söylemiyle klasik Star Wars evrenini ve Lore'unu geliştirmeye başladılar, kitaplarda ve çizgi romanlarda yeni türler ortaya çıktı. En önemlisi de Aydınlık ve Karanlık taraf dışında üçüncü bir faction olan Yuuzhan Vong isimli galaksi dışından gelen istilacı insansı türdü ama buna benzer konuları sahneye taşımadılar, risk almadılar. Sadece insanların filmlerden aşina olduğu konu ve isimler etrafında dönüp durular ve tıkanıp kaldılar.
Benzer bir durum Lord of Rings için de geçerli geniş bir evren ama sadece filmlerdeki konularla aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
-
Bence de çok gereksizdi.
-
Üç bölüm dayanabildim.
Oyunculukların kötü olması bir yana, SW evreniyle bağdaşmayan gelgitler, tutarsız olay örgüsü ve karakterler, hikayenin bayatlığı vb say say bitmez.
Ne yönetmen, ne senaristler, ne de oyuncular SW evrenine hakim.
180 milyon $ bütçe ile siz ne yaptınız kuzum?
Umutlar Andor'un yeni sezonuna...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Star Trek bin basar la bunlara:D
-
tüm serileri ve dizileri izlediyen biri olarak yazıyorum , 2 . bölüm izledim sonra bu ne saçma bi dizi yaw diyip kapattım , bes kuruş etmez zaman kaybı
-
sjw'ci gay/trans tayfa için engel değil bu, başka dizileri de batırmaya devam edeceklerdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatımda izlediğim en kötü,
-SW işi
-En kötü oyunculuk
-En kötü senaryo
180 milyon dolara yazık! Fakir fukaraya verselerdi daha iyiydi. SW nin içinden geçtiler.
Tek güzel yanı ileri seviye lightsaber düelloları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdu -- 22 Temmuz 2024; 14:17:12 >
-
puanı yüksek izleme saati milyonu bulan şowu paramount her zaman yaptığı gibi iptal etti maalesef.
-
Dizi konu olarak fikir olarak güzel de işlenmesi kötü ve bildiğin gey politik fikirle çekilmiş. yönetmen kadın karısını mavi renkli jedi olarak oynatmış dizide, nerdeyse tüm yazarlar gey, oyuncuların %90ı gey ve farklı milletten (asyalı, zenci, ensebmle oyuncular) . Neden olduğunu bilmediğimiz mantıksız şeyler yapan karakterler vs
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
benzerini halo icin yazmistim. oturmus evreni olan eserlere sanki cok yeteneklilermis gibi yeniden lore yaziyorlar. o evrenin yapitaslarini keyiflerince degistiriyorlar. degistirme nedenleriyse o evren icinde hikaye yazmakdan aciz olmalari, hikaye yazabilmek icin herseyi yeniden olusturmak zorunda olmalari. yeteneksiz sekilde var olan evrenin icine ediyorlar. disneyi benzerini hic anlamiyorum. bu kadar buyuk kaynaklari bu kadar yeteneksiz bos adamalara nasil veriyorlar.
|
Bu markayı domine eden liyakatsız lobiler bir tarafa Yıldız Savaşları seri olarak artık çok sıktı. Çağımızın taleplerini bence karşılamıyor. Aydınlık ve karanlık taraf, Jedi ve Sith düalizminde / ikileminde sıkışmış bir evren. Bunu kırmaları lazım ama bunu kıramadan üstüne bu sığ düalizmi yersiz kimlik politikaları ve yapmacık karakterlerle doldurup iyiden iyiye evreni öldürüyorlar.
|
Hayatımda izlediğim en kötü,
-SW işi -En kötü oyunculuk -En kötü senaryo 180 milyon dolara yazık! Fakir fukaraya verselerdi daha iyiydi. SW nin içinden geçtiler. Tek güzel yanı ileri seviye lightsaber düelloları. |
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- instagram uyku modu nedir
- spotify link kısaltma
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- hepsiburada premium ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X