Şimdi Ara

Harry Potter serisini Extended izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harry Potter serisinin bildiğiniz gibi şu filmlerinin extended versiyonu var. Fakat sadece ilk iki filmin türkçe altyazılı versiyonu var.Diğer filmlerin extended versiyonu altyazı olarak çevrilmemiş. Sizce extended olarak baştan izlemeye gerek var mı?

Extended olan filmler:

Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 7 dk fazla sahne var.

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) 14 dk fazla sahne var.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) 3 dk fazla sahne var.

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) 8 dk fazla sahne var.

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) 15 dk fazla sahne var.

Arkadaşlar en sevmediğim şey bu extended olayı.Milleti salak mı zannediyorlar. kardeşim ekle işte hepsini niye uğraştırıyorsun.Amaç tekrar satışa çıkarmak.Bildiğim kadarıyla bu filmlerde var extended.Diğer filmleri bulamadım. Sizce izlemeye gerek var mı böyle?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Harry Potter Extended İzle: Uzun Versiyonun Büyüsü

Harry Potter serisinin hayranları, "Harry Potter Extended" olarak bilinen uzun versiyonun büyüsünü keşfedebilir. Bu versiyonlar, orijinal filmlerde yer almayan ek sahneler ve görüntülerle hayranlara daha kapsamlı bir deneyim sunar.

"Harry Potter ve Felsefe Taşı Extended", ilk filmin 12 dakikalık ek görüntülerle uzatılmış halidir. Bu sahneler, Quidditch maçlarını, Profesör Quirrell ve Lord Voldemort arasındaki konuşmaları ve Harry'nin Noel tatilini ayrıntılı bir şekilde gösterir.

Daha sonraki filmler de benzer şekilde genişletilmiş versiyonlara sahiptir. "Harry Potter ve Sırlar Odası Extended", "Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Extended" ve "Harry Potter ve Ateş Kadehi Extended" gibi uzun versiyonlar, karakterlerin gelişimine, büyüleyici olay örgüsüne ve Harry'nin büyü dünyasındaki yolculuğuna derinlemesine bir bakış sunar.

Harry Potter Extended versiyonlarını izlemek, hayranlara serinin dünyasına dalmak ve sevdikleri karakterlerle daha fazla zaman geçirmek için eşsiz bir fırsat sunar. Bu uzun versiyonlar, filmlerin hayranları tarafından çok beğenilmekte ve orijinal seride keşfedilmemiş yönleri ortaya çıkarmaktadır.

Harry Potter Extended izle veya Harry Potter uzun versiyon araması yaparak bu büyülü deneyimi yaşayabilirsin. Harry Potter 1 extended izle yazarak ilk filmin daha kapsamlı halini bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • LOTR extended izle 3.5 saat filan
  • LOTR extended izledim hocam o müthişti.Benim merak ettiğim hp extended izlemeye gerek var mı? önemli sahneler var mı?
  • 5-10 dk için uğraştığına değmez.
  • Gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 film hariç diğerlerinin extendedını bulamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.