Şimdi Ara

Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor

Tom Holland'ın başrolünde olduğu, Sony ve Disney'in ortaklığı ile yaratılan yeni Spider-Man serisinin üçüncü filminden heyecanlandıran bir açıklama geldi. 

Collider'in haberine göre ki kendileri güvenilir bir site, Disney ve Sony şu anda daha önceki Spider-Man filmlerinde başrolü oynayan Andrew Garfield, Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Emma Stone ile görüşüyor. Eğer anlaşılabilirse dört isim de Tom Holland'ın başrolü olduğu üçüncü Spider-Man filminde rollerini tekrarlayacak. Şu anda Andrew Garfield ve Kirsten Dunst ile anlaşıldığı söyleniyor; Tobey Maguire ve Emma Stone ile anlaşma da çok yakınmış. Tek pürüz Emma Stone'un şu anda hamile olması. Eğer hamileliğinden dolayı bir sorun yaşamazsa oynayacak gibi duruyor.

Ayrıca Bkz.Wonder Woman 1984 filminden aksiyon dolu bir sahne paylaşıldı

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda dedikodusu çıkan bir haber de doğrulandı. Tobey Maguire'ın başrolü olduğu Spider-Man 2 filminde Doctor Octopus'u canlandıran Alfred Molina da Spider-Man 3'te bulunacak. Daha önce de Andrew Garfield'ın başrolünde olduğu Spider-Man filminde Electro rolünü canlandıran Jamie Foxx'un bu filmde de aynı rolü tekrar canlandıracağı açıklanmıştı.

Bu karakterler dışında ikinci filmdeki ana karakterlerin birçoğu filmde yer alacak. Spider-Man'in akıl hocası olarak da Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange filmde bulunacak. Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak ve şu anda çekimleri devam ediyor.

Kaynak:https://comicbook.com/movies/news/spider-man-3-andrew-garfield-kirsten-dunst-returning-marvel/

• Vee bir hayal daha gerçek oluyor. Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor 

• gişe rekoru kırıldı bile :)

• iyi bir hikaye olursa en iyi süper kahraman filmlerinden olabilir
  • Sırf, Tobey Maguire için bile izlenir. Umarım Tobey işi yokuşa sürmez :)

• Spiderman 1 2 3 yok muydu ya zaten. Benim tek bildiğim spider Man Tobey. Diğerlerini hiç bilmiyorum. Biri bilgilendirebilir mi?
  • Tobey Maguire kabul etmeyebilir tuhaf bir adam ama umarım proje gerçekleşir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç tane May hala olacak bu mantıkla? :D

• Son Spider-Man filmleri çocuk filmleri gibiydi, umarım anlaşırlar da Tobey reisi tekrar görürüz kostümün içinde😎
  • AY HADİ İNŞALLAH!

• 3ü bir arada olmuş, ne güzel. nescafe telifine takılmasınlar da...

• şey değil mi bu tüm tuşlara basıp bölümü geçmeye çalışmak Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor 

• Waoww hadi inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda komik bir Spiderman vardı; ben en çok onu beğenmiştim, cidden çizgi romanlarını okumuşsanız başkasını seçmezdiniz. Tom Holland'mış umarım yine o olur , diğerlerini oldum olası sevmedim. Yine de en azından Andrew Garfield olmasın imdb'ye göre en düşük rating onun oyunculuğunda alınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Aralık 2020; 5:59:38 >
  • Eskiler toby diyor ,yeniler Tom diyor. Ben toby den sonraki örümceklere ısınamadım özellikle Tom bana çok aşırı itici geliyor.

• Tobey için izlerim yoksa işim olmaz home coming bile za zor dayandım son spiderman bile izlemedim anlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 9 Aralık 2020; 9:3:12 >
  • Efsane olur

• Baya olaylı bir şekilde ayrılmıştı seriden, belki de sahnelere tekrardan dönüş şansı doğabilir arkadaş için :)

• Tobeyden sonra ergen filmlerine dönüştü spiderman. Tobey kalıcı olacak diye bir şey yoktu ama ondan sonra yerine gelen herkes komiklik şakalar üzerine kurulu ergen başrol oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Yakın zamanda komik bir Spiderman vardı; ben en çok onu beğenmiştim, cidden çizgi romanlarını okumuşsanız başkasını seçmezdiniz. Tom Holland'mış umarım yine o olur , diğerlerini oldum olası sevmedim. Yine de en azından Andrew Garfield olmasın imdb'ye göre en düşük rating onun oyunculuğunda alınmış

Tom holland yine başrolde olacak hocam . Artık o başrol üzerinden seri devam edecek . Sadece paralel olay adına eski Spiderman başrollerini de filme katacaklar .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.