|
Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor
-
-
Vee bir hayal daha gerçek oluyor.
-
gişe rekoru kırıldı bile :)
-
iyi bir hikaye olursa en iyi süper kahraman filmlerinden olabilir -
Sırf, Tobey Maguire için bile izlenir. Umarım Tobey işi yokuşa sürmez :)
-
Spiderman 1 2 3 yok muydu ya zaten. Benim tek bildiğim spider Man Tobey. Diğerlerini hiç bilmiyorum. Biri bilgilendirebilir mi? -
Tobey Maguire kabul etmeyebilir tuhaf bir adam ama umarım proje gerçekleşir
-
Kaç tane May hala olacak bu mantıkla? :D
-
Son Spider-Man filmleri çocuk filmleri gibiydi, umarım anlaşırlar da Tobey reisi tekrar görürüz kostümün içinde😎 -
AY HADİ İNŞALLAH!
-
3ü bir arada olmuş, ne güzel. nescafe telifine takılmasınlar da...
-
şey değil mi bu tüm tuşlara basıp bölümü geçmeye çalışmak
-
Waoww hadi inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamanda komik bir Spiderman vardı; ben en çok onu beğenmiştim, cidden çizgi romanlarını okumuşsanız başkasını seçmezdiniz. Tom Holland'mış umarım yine o olur , diğerlerini oldum olası sevmedim. Yine de en azından Andrew Garfield olmasın imdb'ye göre en düşük rating onun oyunculuğunda alınmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Aralık 2020; 5:59:38 >
-
Eskiler toby diyor ,yeniler Tom diyor. Ben toby den sonraki örümceklere ısınamadım özellikle Tom bana çok aşırı itici geliyor.
-
Tobey için izlerim yoksa işim olmaz home coming bile za zor dayandım son spiderman bile izlemedim anlayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 9 Aralık 2020; 9:3:12 > -
Efsane olur
-
Baya olaylı bir şekilde ayrılmıştı seriden, belki de sahnelere tekrardan dönüş şansı doğabilir arkadaş için :)
-
Tobeyden sonra ergen filmlerine dönüştü spiderman. Tobey kalıcı olacak diye bir şey yoktu ama ondan sonra yerine gelen herkes komiklik şakalar üzerine kurulu ergen başrol oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeople
Yakın zamanda komik bir Spiderman vardı; ben en çok onu beğenmiştim, cidden çizgi romanlarını okumuşsanız başkasını seçmezdiniz. Tom Holland'mış umarım yine o olur , diğerlerini oldum olası sevmedim. Yine de en azından Andrew Garfield olmasın imdb'ye göre en düşük rating onun oyunculuğunda alınmışTom holland yine başrolde olacak hocam . Artık o başrol üzerinden seri devam edecek . Sadece paralel olay adına eski Spiderman başrollerini de filme katacaklar .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eskiler toby diyor ,yeniler Tom diyor. Ben toby den sonraki örümceklere ısınamadım özellikle Tom bana çok aşırı itici geliyor.
|
Sırf, Tobey Maguire için bile izlenir. Umarım Tobey işi yokuşa sürmez :)
|
Tobey Maguire kabul etmeyebilir tuhaf bir adam ama umarım proje gerçekleşir |
Vee bir hayal daha gerçek oluyor. |
Tobeyden sonra ergen filmlerine dönüştü spiderman. Tobey kalıcı olacak diye bir şey yoktu ama ondan sonra yerine gelen herkes komiklik şakalar üzerine kurulu ergen başrol oldu. |
Tobey için izlerim yoksa işim olmaz home coming bile za zor dayandım son spiderman bile izlemedim anlayın
|
Benzer içerikler
- whatsapp aramaları sessize alma
- hepsiburada premium ücreti
- xiaomi whatsapp sorunu
- afk nedir
- en iyi apk siteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X