Şimdi Ara

Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tobey den sonra Andrew Garfield geldi, hikaye anlatımı olarak Tobey inkinden farksızdı dramatik açından. Tom Holland ınki daha çok küçük yaş kitleye hitap eder oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Tobey den sonra Andrew Garfield geldi, hikaye anlatımı olarak Tobey inkinden farksızdı dramatik açından. Tom Holland ınki daha çok küçük yaş kitleye hitap eder oldu.

Biraz önyargılı olacağım ama olsun, bizim neslimiz ortalama 35 yaşına geldi: Bırakın da çizgi romandaki genç nesle tekrar dönsünler; bu arada yanlış anlaşılma olmaması için ayrıca belirtmek isterim , ben hala anime ,manga, film ,dizi izlemeyi hatta arada çeşit çeşit oyun oynamayı bir çok şeye değişmem! Ayrıca bir çoğu beğenmemiş belli ki yeni kana karakteri ama eski karakter başrolde olsa da izlemezdi zaten , ülkemizde büyüklerin 15 yaşından sonra ''Hala bunları mı izliyorsun'' diye genel bir laf var.(anime olsun, animasyon olsun ya da böyle süper kahramanlar...) Bir de şu var ki mazi mazide kaldı; alan memnun satan memnun , ben de eski playstation one'daki oyunları tekrar oynamak istiyorum ama geçmişte hayalimdeki görüntüyle hiçbir alakası yok. (Mesela NFS 2000 oyununda o zamanlar ''Ne harika bir şelale burada oturup sigara tüttürmek lazım'' derdim. Aklımda oluşan resim o kadar güzel bir şelale görüyordu. Tekrar oynayayım dedim ama hiç de hayalimdeki gibi değildi, Ha bu arada Remake yapılırsa bana haber edin satın alacağım , 5-6 defa bitirmiştim!)[Normal oynamaktan sıkılınca her zorluk seviyesinde her rekoru kırarak, Underground 1-2 görüntü ve modifiye olarak daha zengindi ama ben gönlümü kaptırmıştım bu oyuna bir kere ya da Porsche sevdasıdır!] Bu arada Forza Porsche'nin Lisansını almış ben bir süre oraya kayayım :D

Spider-Man 3'te oynamaları için Andrew Garfield ve Tobey Maguire ile görüşülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Aralık 2020; 0:8:18 >

• 2020nin tek iyi haber

• Tom veledin teki.

Andrew da ergene benziyor.

En iyisi Tobey.

• umarım başrol tobey olurda anılarımızı tazeleriz.. diğer örümcek adamı canlandıranlardan keyif almadım... benim gözümde en iyisi tartışılmaz tobeydir..

• Tobey kardeşim başrol olmayacağın ergen eğlencesi bir senaryoda lütfen oynama bak kumar alışkanlığın varmış paraya sıkışıksan falan forum olarak para toplarız aramızda ama hatıralarımıza ihanet etme lütfen hele hele 1-2 dakika görüneceğin tarzda sadece adının afişte olması için böyle bir şey yapılıyorsa onurunu gururunu ayaklar altına almadan o sözleşmeyi yırtıp yapımcının suratına at ve odadan ayrıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.