Ekranım kararıyor.
Ekranım bir anda sanki HDMI kablosunu çekmişim gibi kararıyor. Kasa üzerinden yeniden başlattığımdaysa aygıt yöneticisine bakıyorum ve ekran kartı devre dışı gözüküyor. Ama bir aralık bulup oyunda denediğimde ekran kartından tam fps performansını alıyorum. Sorun ne olabilir? Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Apex Legends'ta Ekran Kartı çalışmayı durduruyor.
Apex Legends oynarken ekranım bir anda siyah oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Yanlış anlamadıysam eğer oyun ekran kartımı inaktif ediyor. Sanki ara bağlantı kablosunu çıkarmışım gibi oluyor. Bilgisayarı resetleyip tekrar açtığımda açılıyor ama aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı devre dışı gözüküyor. Acaba buna sebep olan nedir? Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Xbox Series S Isınma sorunu
Yaklaşık iki hafta önce Xbox Series S aldım ve bu ilk Xbox tecrübem. Şimdi sorunum şu: Xbox'ı 'Konsolu Kapat' diyerek kapatmama rağmen konsol ısınmaya devam ediyor. Kulağımı konsola yaklaştırdığımda içinde hâlâ bir şeylerin çalıştığını duyabiliyorum. Ancak güç kablosunu çekerek konsolu soğutabiliyorum. Acaba bu genel olarak Xbox'larda olan bir durum mu, yoksa benim Xbox'ımla mı alakalı? Başka Xbox Series S kullanan varsa ve bu durumu yaşıyorsa benimle paylaşırsa sevinirim.
iPhone SE 2020 Touch ID yok.
Bugün iPhone SE 2020 aldım ancak telefonda Touch ID ayarlama kısmı yok. Ayrıca telefonda 300'e yakın Apple'ın yüklediği fotoğraflar ve örnek telefon numaraları vardı ve hatta AppStore'dan uygulama indiremediğim gibi 18 tane yüklü uygulama vardı. Acaba bana satılan telefon, vitrin telefonu olabilir mi? Değilse bu sorunu nasıl çözebilirim. Yüklü uygulamaları silemiyorum hem de.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.220 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware