Şimdi Ara

Apex Legends'ta Ekran Kartı çalışmayı durduruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apex Legends oynarken ekranım bir anda siyah oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Yanlış anlamadıysam eğer oyun ekran kartımı inaktif ediyor. Sanki ara bağlantı kablosunu çıkarmışım gibi oluyor. Bilgisayarı resetleyip tekrar açtığımda açılıyor ama aygıt yöneticisinden baktığımda ekran kartı devre dışı gözüküyor. Acaba buna sebep olan nedir? Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

• Msi Afterburner yükleyerek oyun içindeki sıcaklık değerlerinizi takip edin. Kartta ısınma sorunu olabilir. Kartın modeli nedir, kart devre dışıyken sarı ünlem veya hata numarası vs. yazıyor mu?

• Evet oluyor. Şu anda sadece apex değil, direkt ekran kapanıyor. Radeon 6500XT kullanıyorum. AMD Software'inden takip ettiğimde sıcaklığı normal değerlerde ama ne oluyor bilmiyorum bir anda kararıyor ekran ve bilgisayarı resetleyince geri geliyor.

https://forum.donanimhaber.com/ekranim-karariyor--153952963 yeni bir konu açtım burada tekrar anlattım sorunumu. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Ekran kartı başka bir oyunda hata veriyor mu sadece Apex için mi geçerli bu durum? Eğer sadece apex'de oluyorsa amd yazılımıyla uyumsuz bir durum oluyor olabilir.

Genel olarak yükte oluyorsa hdmi kablosu, ekran kartının arızalı olması, psu yetersizliği ön plana çıkıyor. Ekran kartı voltajını msi afterburner tarzı bir programla inceleyip voltajlar o kesilme anı öncesinde ne yaşıyor ona bi göz gezdirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.