Şimdi Ara

Nvidia GeForce Experience Oyun Optimize Etme Sorunu [ÇÖZÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bundan 3 gün önce yeni bir laptop aldım ve w7 ultimate kurdurttum ve hemen DayZ yükleyip Nvidia GeForce Experience'den optimize edip oynadım. Fakat tekrar format attırmam gerekti attırdım ve DayZ'i kurdum fakat bu sefer Nvidia GeForce Experience'den optimize edemiyorum "-Mevcut ayarların hepsi alınamadı. Oyunu yeniden başlatmayı veya ayarları önce oyunun içinde değiştirmeyi deneyin." uyarısı aldım. Bilgisayara format atmadan önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım şimdi neden böyle oldu anlam veremedim. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
    Sistemim
    Msi Ge70 2PC apache
    Window Ultimate 7 64 bit
    İntel Core i5-4200h CPU 2.80 Ghz
    8 gb RAM
    Nvidia GeForce GTX 850M

• Bu da SS
  • güncel
  • böyle bir sorunu bende yaşamıştım bir ara ama sonra ekran kartını güncellemediğim için olduğunu farkettim ve öyle oldu. aynı program mı bilmiyorum ama tasarımı buna yakın bir programda olabilir nvidia nın sitesinde mevcut gforce ekran kartlarına güncelleme falan veriyor tamamen oyun bazlı güncellemeler o da işini görebilir belki
  • h-can kullanıcısına yanıt
    evet bende sonradan farkına vardım yinede teşekkür ederim
  • ne demek faydamız dokunduysa ne ala
  • arkadaslar suan aynı sorun bendede var kullandıgım kart nvidia gtx770 windforce 4gb lık model optımıze edemıyorum ayarlar eksık alınamadı dıyo arkadasınkı gıbı nasıl cozduysenız banada solermısınız yardıımıza ıhtıyacım var bu arada drıverım ve experıence programım en guncel versıyonda 344.48 surucu driveri,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaradavut -- 31 Ekim 2014; 3:20:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.