Şimdi Ara

Steam e ait müşteri hizmetleri telefon numarası yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • steam hesabımın adını e-mailini ve şifresini değiştirmişler.steam desteğe e-mailimi kullanıcı adımı ya da telefon numara mı yazdığımda artık kayıtlı olmadıkları için steam destek bölümünden hesabıma ulaşamıyorum.destek bölümünden sorunumla ilgili mesaj attığımdada önceden kalan şikayet destek talebiniz var yeni bir tane oluşturulamaz yazısı çıkıyor mesajım steam ekibine ulaşmıyor.arkadaşlar bu durumda ne yapabilirim? steamin müşteri hizmetleri yardım çağrısı olarak kullanılan bir telefon numarası yok mu? ben bu adamlarla nerden iletişime geçicem? steamin telefon numarası yok mu?

• ben yıllar önce origini almıştım geri direk ingilitereyi aradım ama origin üzerinden aktive ettiğim kutulu oyunum vardı öyle alabildim. İnşallah kredi kartı ile oyun almışsındır çünkü inandırman lazım. Kanıt sunman lazım bu da var.

ama sanırsam başka hesap açıp oradan destek açıp kanıt sunarsan direk hesabını o hesaba alabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 9 Şubat 2023; 2:14:26 >
  • kalahamari kullanıcısına yanıt

dediğini yaptım yine olmadı.yeni hesap kurup o hesaptan yardım istediğimdede mevcut yardım talebi var yenisi oluşturulamaz hatası veriyor.şu steam denilen şirketin hiç telefon numarası yok mu? eğer yoksa steam denilen bu platform hiç güvenilir değil demektir.böyle bir firma hala nasıl ihbar almadı aklım almıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.